Daca te-ai intrebat vreodata ce sanse ai sa ajungi la inima partenerului tau, ce anume il face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni sau cum il poti seduce inca de la prima intalnire, predictiile astrale iti dau o mana de ajutor.

Zodii de apa: Rac (apa clara)

Prima intalnire cu un Rac trebuie sa aiba loc intr-un local dragut, intim, ingrijit, in care exista o atmosfera ce imbie la atingeri pline de tandrete. Vorbele calde, pline si ele de tandrete, il fac sa se destinda si il indeamna la destainuiri legate de propria-i persoana. Persoanelor carora le este greu sa-si sentimentele cu greu pot cuceri un Rac. Acesta are nevoie de dovezi de iubire concretizate in declaratii de iubire rostite la ureche, de clipe in care se pierde pur si simplu in ochii partenerului sau de clipe romantic in doi. Asteptarile sale legate de relatiile durabile se bazeaza pe astfel de trairi, dar si pe existenta unui camin stabil si echilibrat. Isi doreste mai mult decat orice o relatie bazata pe reciprocitate, dar si pe stabilitate sentimentala pentru ca este un familist convins.

Zodii de apa: Scorpion (apa tulbure) 

Inca de la primele intalniri cu Scorpionul, pluteste in aer o umbra de mister. Scorpionul uraste de moarte superficialitatea, asa ca evitati sa faceti glume proaste, sa abordati o atitudine superficiala si nepasatoare sau sa-i vorbiti in zeflemea. Incercati mai degraba sa-i atrageti atentia, povestindu-i mici secrete sau amanunte interesante din viata voastra. Daca va doriti o relatie de lunga durata cu un Scorpion, castigati-i increderea absoluta si purtati-va cu multa grija fata de el. Acordati-i atentia pe care o cere pentru ca nu ii lipseste simtul masurii. De cele mai multe ori nu cere mai mult decat simte ca poate sa primesca. Nu-i dati motive de gelozie pentru ca Scorpionii pica foarte repede in acesta capcana. Si dintr-un motiv banal se poate ajunge la ruptura in relatia cu Scorpionul...

Zodii de apa: Pesti (apa curata)

Intalnirile cu nativul Pesti au loc dupa un tipar clasic: plimbari in parc, strangeri de mana, imbratisari acordate pe furis, saruturi tandre. Ascultati-l cu atentie atunci cand va povesteste despre el pentru ca nu o va mai face si a doua oara. Ascultati ce dorinte are si intrebati-l despre visurile si despre planurile sale de viior. Invatati ca atunci cand tace are de fapt foarte multe de spus, doar ca nu stie cu ce sa inceapa. Daca va doriti o relatie stabila cu un nativ Pesti, cuvantul “incredere” trebuie sa primeze. Nativul acestui semn isi doreste o relatie bazata pe incredere si care sa-i intareasca increderea in sine. Pestii sunt persoane foarte sensibile, iar in unele momente de criza au nevoie sa stie ca au alaturi pe cineva pe care sa se poata baza.

Foto prima pagina: Yann Aubry from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri