Daca te-ai intrebat vreodata ce sanse ai sa ajungi la inima partenerului tau, ce anume il face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni sau cum il poti seduce inca de la prima intalnire, predictiile astrale iti dau o mana de ajutor.

Zodii de pamant: Capricorn (pamant inalt)

La fel ca si Taurul, Capricornul este adeptul caminului linistit si reconfortant. Nu trebuie sa te surprinda faptul ca ai iesit de atatea ori cu un nativ Capricorn si cu toate acestea ai impresia ca nu poate fi cucerit. Ai incercat toate ritalurile posibile, ai schimbat locatiile, ai creat de fiecare data o alta atmosfera si totusi... ceva lipseste. Ei bine, afla ca zodia Capricornului se simte cel mai bine in propriul camin, in universul creat pe gustul si inima sa. Asadar, daca vrei sa seduci un Capricorn, incearca chiar pe teritoriul sau. Daca sunteti angajat deja intr-o relatie serioasa cu un Capricorn, trebuie neaparat sa stiti ca se simte atras mai mult de firile mai reci decat de cele pasionale. Iar izbucnirile temperamentale nu-i sunt tocmai pe plac. Creati-i acasa conditiile pe care si le doreste. Are nevoie de o iubire linistita, care sa il puna la adapost de toate primejdiile externe. Fiti atente la ce isi doreste. Daca dorintele ii sunt intuite si indeplinite intr-o oarecare masura, nici nu ii va trce prin cap sa caute in alta parte ceea ce are deja acasa.

Zodii de aer (Gemeni, Balanta, Varsator)

Aerul inseamna transparenta, inseamna adaptabilitate, inseamna inspiratie. Semnele de aer se caracterizeaza prin creativitate, spirit inovator, prin bogatie spirituala, printr-un torent rapid de ganduri, descoperiri si idei. Ritualurile de cucerire ale acestor semne presupun o imaginatie bogata, sensibilitate si dragoste pentru frumos.

Zodii de aer: Gemeni (vant jucaus)

Mai mult ca sigur ca Gemenii au nevoie de mobilitate si de schimbare in relatiile pe care le leaga. Ca sa atragi atentia unei persoane nascute sub acest semn, trebuie sa o impresionezi de la prima intalnire, dand dovada de o buna imaginatie verbala. Puneti-va in valoare talentul oratoric, vorbiti-i despre cate in luna si in stele, duceti-o la opera si apoi intr-un club de noapte. Varietatea ii este la fel de necesara ca si aerul. Relatiile stabile cu cei din zodia Gemeni se bazeaza pe surprize, pe inedit, pe jocuri de imaginatie si pe iesirea din rutina. Obiceiurile de zi cu zi ii anihileaza pur si simplu pasiunea, asa ca daca vreti sa-i pastrati dragostea, schimbati din cand in cand decorul, fiti spontan, faceti-i surprize la care nu se asteapta. Faceti-i cunostinta cu alti prieteni decat cei pe care ii stie deja. Lasati-l din cand in cand sa plutesca pe tarmuri nesigure, nedezvaluindu-i chiar totul despre voi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri