Daca te-ai intrebat vreodata ce sanse ai sa ajungi la inima partenerului tau, ce anume il face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni sau cum il poti seduce inca de la prima intalnire, predictiile astrale iti dau o mana de ajutor.

Felul in care se aliniaza planetele ne influenteaza felul nostru de a fi, de a trai sau de a iubi. Daca te-ai intrebat vreodata ce sanse ai sa ajungi la inima partenerului tau, ce anume il face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni sau cum il poti seduce inca de la prima intalnire, predictiile astrale iti dau o mana de ajutor. Nu intr-un mod decisiv, pentru ca fiecare persoana este unica, iar suma trasaturilor sale il individualizeaza net de ceilalti din jur. Fiecare persoana in parte simte diferit, gandeste diferit. Fiecare persoana poate fi cucerita in mod diferit. Aflati insa la ajutorul caror ritualuri de seducere va sfatuiesc astrele sa apelati a va cuceri iremediabil partenerul, daca si cat de mult este acesta dispus sa se implice intr-o relatie. In functie de zodii, poti afla cum il seduci.
 

Zodii de foc (Berbec , Leu, Sagetator)

Foto: Enrique Meseguer from Pixabay

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Persoanele aflate in zodii de foc sunt niste persoane pasionale, ce afiseaza un optimism debordant si multa incredere in sine. Pentru ca fac parte din zodii de foc, isi sustin opiniile cu cea mai mare fermitate si isi impun ideile chiar si asupra celor din jur. De cele mai multe ori vor ca fericirea sa fie imediata, sa aiba loc acum, si nu mai tarziu. Flacara lor interioara poate fi domolita, dar niciodata stinsa. Pentru a fi cucerite iremediabil, focul lor intern trebuie intretinut. De aceea, le place sa fie seduse furtunos.

Zodii de foc: Berbec (focul aventurii)

Ritualul de cucerire al Berbecului trebuie sa fie unul inedit, care sa ii atate sufletul pasional. Prima intalnire nu poate avea loc decat intr-un loc inedit si original. Cu siguranta nu intr-un parc, cu zeci de oameni alaturi, ci intr-o padure tropicala sau in desertul Sahara. Relatiile cu persoanele Berbec sunt intr-o continua dinamica si intr-un tumult perpetuu. Spiritul aventuros al Berbecilor este stimulat doar de discutiile aprinse cu partenerul sau. In primele etape ale unei relatii, nimeni nu-i poate tempera excesul de zel si dovezile de afectiuni. Dupa un timp insa, treptat, treptat, se potoleste... Are nevoie insa de dovezi de iubire spontane din partea celui iubit, pentru a reveni la starea initiala. Daca vreti sa vedeti cum straluceste fericirea pe chipul unui Berbec, uimiti-l in fiecare zi: faceti impreuna o calatorie neasteptata, plimbati-va noaptea pe malul unui lac sau propuneti-i sa faceti turul tarii pe bicicleta. Cu un Berbec alaturi, orice este posibil...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri