13 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repejori iar voi aveti inca un motiv pentru a va arata dragostea fata de partenerul de viata. Iata 10 idei romantice pentru aceasta sarbatoare.

10 Idei romantice de dragoste - pentru Valentie’s Day

Bilete

Cu siguranta partenerul/a de viata isi doreste sa ia parte la un eveniment inedit care sa ii ramana intiparit in mine cu drag petru totdeauna, la care sa se simta bine si unde sa scape de rutina. Anul acesta vor avea loc multe evenimente care nu pot fi trecute cu vederea si la care puteti achizitiona bilete. Vorbim despre concerte(Red Hot Chilli Peppers, BestFest, Horia Brenciu, Directia 5), piese de teatru(McBeth, O noapte furtunoasa), patinaj artistic(Kings on Ice), circ(Cirque du Soleil), meciuri (Steaua vs. Twente) etc. Plaja este variata, pe gustul tuturor, iar un asemenea cadou nu poate fi primit decat cu bucurie.

Tablou personalizat

O poza cu voi intr-un moment unic al vietii voastre ori alegeti un peisaj inedit care v-a placut sau unde v-ati dori sa ajungeti poate sa fie o idee de tablou personalizat pentru partenerul vostru de viata. De asemenea, pueti opta pentru un tablou pictat sau schitat, un portret al vostru. O alta idee este sa luati un tablou de pluta in care sa atasati mai multe poze cu voi, copiii, prietenii si familia voastra pe care sa le puteti schimba sau in care sa puteti adauga cateva cand doriti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Album de familie / Filmulet

Asemanatoare ideii de mai sus este albumul de poze. Nu e nimic mai haios si mai frumos decat atunci cand incepi sa rasfoiesti prin paginile trecutului si dai de amintiri frumoase care iti aduc zambetul pe buze. Poti sa aduni imagini cu voi, cu copiii, cu catelul, cu purcelul, si sa le sortezi cronologic.

Daca te pricepi la editat materiale video, poti sa faci un montaj cu ultima voastra vacanta, sau cu momente frumoase din viata voastra. O sa fie o surpriza tare frumoasa.

Propria stea

Iata o idee romantica si mai putin cunoscuta, care merge atat pentru ea, cat si pentru el. Oricat de complicat ar suna, sa cumperi o stea e destul de usor. Nu trebuie decat sa intrii pe site-ul Observatorului Astronomic, sa iti alegi tipul de pachet stelar, sa dai comanda si gata: in 24 de ore vei avea in posesie un certificat de inregistrare al stelei. Pachetul contine si o harta astronomica in care va puteti indentifica steaua si o fotografie cu ea. Nu stim daca va veti putea urmari steaua de la Observator, dar poate fi un pretext ca sa mergeti sa admirati frumusetea cerului.
10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri