In perioada 8-13 februarie 2012, psihoterapeutul de talie internationala Tatiana Benchea se va afla la Bucuresti si va sustine 2 conferinte cu titlul 'FERICIREA, ieri, azi, maine'.

Cantata de poeti, ilustrata de pictori si de cineasti, definita de filosofi, fericirea ramane o comoara pe care o cautam toata viata. Se pare insa ca unii o gasesc. Dar de ce oare dar nu ne pot ei dezvalui calea, locul, misterul?

De ce depinde fericirea?

De ce depinde fericirea? De noroc, de intamplare, de context sau de efortul fiecaruia dintre noi? Este ea o stare, un sentiment, un scop de atins, o constructie, un capital pretios, un parcurs, o treapta a destinului personal ? O stare de moment sau un dinamism, o devenire?

Care e raspunderea mea si care este aportul contextului (familia, spatiul geografic in care traiesc, cadrul sufletesc si cultural) ca sa ma simt fericit? Care ar fi secretele scenariului meu de viata si cum voi reusi sa-l schim ca sa ma simt mai bine, sa ating starea de echilibru, de fericire?

Pornind de la aceste intrebari, psihiterapeutul Tatiana Benchea ne propune o conferinta cu participarea interactiva a publicului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Reusita dezbaterilor cat si profunzimea revelatiilor va depinde de implicarea participantilor, iar experienta de psihoterapeut a doamnei Tatiana Benchea va contribui la gasirea unor noi puncte de vedere si schimbarea perspectivei asupra acestui subiect pasionant.

Conferinta FERICIREA, ieri, azi, maine va avea loc miercuri, 8 februarie, incepand cu ora 19.00, dar si duminica, 12 februarie, incepand cu ora 13 :00.

In perioada 8-12 februarie psihoterapeutul Tatiana Benchea va fi disponibil pentru sedinte de terapie individuala.
despre Tatiana Benchea

Tatiana Benchea este psihoterapeut al Scolii Gestalt. Este nascuta in Romania dar este stabilita la Bruxelles din 1980. Este autoarea cartii «Pomul calator» si a culegerii de poezii «Poèmes dans l’eau».

Centrul Shakti – mind, body & soul este locul in care va puteti ingriji de aspectul fizic dar, in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior. A exprima Shakti inseamna sa fii liber si impacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potenialul cel mai inalt. Pornind de la acest gand, Centrul Shakti propune o abordare complexa clientilor sai: centrul ofera servicii de coafura, manichiura, pedichiura si cosmetica, dar si terapii reiki, terapii florale Bach, homeopatie si acupunctura, iar pentru echilibrul psiho-emotional, sedinte de coaching, art terapie si dezvoltare personala.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Centrul SHAKTI – mind, body & soul are deosebita placere de a va face cunoscut faptul ca, in perioada 8-13 februarie 2012, psihoterapeutul de talie internationala Tatiana Benchea se va afla la Bucuresti si va sustine 2 conferinte cu titlul « FERICIREA, ieri, azi, maine ». Intalnirile vor avea loc la Centrul Shakti din Strada Nicolae Beldiceanu nr. 7.

Inscrierile se pot face la numarul de telefon 0755.069.569. sau la adresa de mail centrulshakti@gmail.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri