Multi ani dupa ce vei fi citit acest articol, cand vei merge in baston, ridurile iti vor defini zambetul si iti vei evalua viata, sper sa iti poti repeta in minte, onest, aceste 10 legi cheie si sa spui ca esti o persoana fericita...

Prima lege cheie: Mi-am ascultat inima si intuitia

Asa cum puncta si Steve Jobs, timpul pe care il avem este limitat si nu trebuie irosit. Astfel, nu este bine sa ne lasam intemnitati de dogme, influentati de parerile altor oameni, ci sa ne ascultam mereu vocea interioara, inima si intuitia.

Oricum ar fi viata noastra, nu trebuie sa acceptam alegerile false sau sa ii lasam pe ceilalti sa ne conduca. Vom incerca ce vom dori sa incercam. Vom merge unde dorim sa mergem. Ne vom urma intuitia. Doar asa putem fi spirite libere.

A doua lege cheie: Am spus ceea ce trebuia sa spun.

Fiecare dintre noi poseda un “gardian mental” format in urma comunicarii cu familia, prietenii, colegii de munca, sefii si societatea in general. El se afla in mintea noastra pentru a se asigura ca mentinem un echilibru comunicational cu semenii si pentru a ne “sopti” care sunt adevarurile acceptate si neacceptate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Trebuie sa avem in vedere ca acest “gardian mental” nu poate sa ne controleze. Acest lucru nu inseamna ca putem sa spunem ce gandim in orice moment, insa avem nevoie de curajul de a spune ceea ce trebuie sa spunem atunci cand simtim aceasta.

Nu te cenzura singur. Spune adevarul. Adevarul tau.

A treia lege cheie: Am facut ceea ce trebuia sa fac.

In fiecare dimineata ne confruntam cu doua alegeri: putem sa ne petrecem ziua nestiind ce o sa se intample si pur si simplu reactionand la evenimente sau putem sa ne petrecem ziua luand propriile decizii, actionand si croindu-ne destinul.

Cel mai mare dar pe care il poseda oamenii de succes si care le lipseste celorlalti este abilitatea de a se disciplina singuri, de a face ceva pentru a ajunge din punctul in care se afla in punctul pe care si-l doresc. Desi la inceput ne este greu sa fim disciplinati, nu vom regreta ca nu am facut ceea ce trebuia sa facem.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

A patra lege cheie: Am facut diferenta.

In viata, primim ceea ce oferim. Atunci cand avem un impact pozitiv asupra unei persoane, aducem acea energie pozitiva si in viata noastra. Incearca asadar sa faci ceva maret, ceva care sa faca o persoana fericita sau sa ii aline suferinta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri