In Zodiacul Chinezesc, fiecare semn poseda anumite trasaturi ce il influenteaza in dragoste si un anumit grad de compatibilitate cu celelalte zodii.

Sobolanul

Ianuarie este luna Sobolanului; orele benefice sunt de la 23:00 la 00:59; directia de orientare este nord; culoarea Sobolanului este bleu.

Sobolanul este capabil sa isi controleze usor sentimentele in public si in general va adopta o atitudine calma chiar daca in interiorul sau poarta sentimente vulcanice. Totusi, aceasta creatura vulcanica din Zodiacul Chinezesc are si momente cand “erupe”. Probabil cea mai mare problema a ei este ca nu stie sa isi exprime emotiile verbal.

Compatibilitate (1 – cel mai putin compatibil, 100 – compatibilitate maxima)

Sobolanul: 81 – O pereche foarte buna.

Bivolul: 88 – O relatie stabila si armonioasa.

Tigrul: 70 – Pentru reusita, ambii trebuie sa isi pastreze rabdarea.

Iepurele: 47 – Nu se recomanda o relatie.

Dragonul: 95 – Una dintre cele mai excelente uniuni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Sarpele: 67 – Mai bine prieteni decat iubiti.

Calul: 29 – Total neindicat.

Oaia: 56 – Sanse destul de slabe pentru o relatie buna.

Maimuta: 90 – O relatie pasionala si entuziasta.

Cocosul: 66 – O relatie pasionala, insa de scurta durata.

Cainele: 72 – De ce nu?

Porcul: 81 – Lucrurile vor functiona bine deoarece se admira reciproc.

Bivolul

Februarie este luna Bivolului; orele benefice sunt de la 1:00 la 2:59; directia de orientare este nord – nord-est; culoarea Bivolului este violet.

Bivolul este un partener de incredere ce poate fi tandru, devotat si chiar senzual – niciodata romantic insa. Extrem de plin de afectiune fata de persoanele dragi, Bivolul este distant cu oricine nu face parte din cercul sau emotional. Este unul dintre cele mai loiale semne din Zodiacul Chinezesc.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri