Pe 23 ianuarie 2012 chinezii sarbatoresc Anul Nou si inceputul promitatorului an dominat de catre Dragonul de Apa, unul dintre cele mai norocoase semne din Zodiacul Chinezesc.

Dragonul Antic Chinezesc este simbolul suprem al energiei Chi. Se spune ca in Zodiacul Chinezesc nu exista un semn mai puternic ce poate aduce noroc. Fiind una dintre cele patru creaturi care ne arata cele patru directii cardinale, Dragonul aduce intotdeauna noi inceputuri. De asemenea, detine puterea de a imbogati cu apa acolo unde este secera, simbolizand abundenta si usurarea. Succesul continuu, reusitele exceptionale sau prosperitatea fac si ele parte din arsenalul pe care il are Dragonul, acesta remarcandu-se ca cel mai popular semn asiatic.

Legenda celor noua Dragoni

Delta celor Noua Dragoni (in chineza Kowloon) , in trecut o insula de langa Hong Kong, are un trecut de legenda. Se spune ca insula a fost astfel denumita de catre un imparat chinez ce a ajuns acolo dupa Dinastia Sung. Initial, el a denumit acest loc dupa cele opt coline maiestoase ce se inaltau in imprejurimi, insa servitorul lui a propus ca si imparatul insusi sa faca parte din denumirea insulei. Astfel, nomenclatura Gau-lung (Cei Noua Dragoni) a luat nastere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

1. Dragonul P’u-lao: Serveste drept protector si prevede pericolele. De obicei este inscriptionat pe clopotele sacre sau pe gonguri.

2. Dragonul Ch’iu-niu: Creatorul energiei Yang cu ajutorul muzicii antice a Dragonului.

3. Dragonul Pi-his: Detinatorul cunoasterii, al norocului si al virtutii educatiei.

4. Dragonul Pa-hsia: Detinatorul puterii si al sprijinului emotional in vremuri grele.

5. Dragonul Chao-feng: Pazitorul locurilor sfinte, al pamanturilor sfinte si al templelor.

6. Dragonul Chih wen: Simbolizeaza puterea apei asupra focului.

7. Dragonul Suan-ni: Marele protector emblematic impotriva tradarii de orice fel.

8. Dragonul Yai-tzu: Protectorul oamenilor impotriva vatamarii fizice.

9. Dragonul Pi-kau: Apara impotriva disputelor verbale sau a acuzatiilor false.

Dragonul – simboluri pentru 2012

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Dragonul Antic Chinezesc


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri