Creativ, spiritual, tandru, distant, energic, lenes.... Ti-ai dorit sa stii ce fel de barbat este partenerul tau? Citeste in palma personalitatea sexuala a jumatatii tale.
DESCHIDE PREZENTAREA

Chiromantia sexuala masculina: Citeste-i in palma pasiunea

Linia inimii: responsabila cu emotiile, reprezinta tot ce simte si cum se comporta intr-o relatie

O linie a inimii lunga, bine definita si neintrerupta spune despre un barbat ca este impacat cu ceea ce simte, ii plac relatiile stabile si este un romantic. O linie scurta spune despre el ca pentru el sexul este un simplu act fizic, si nimic mai mult. El poate fi un adept al „cuplurilor deschise” si se poate sa nu fie un partener tocmai fidel.

Linia ondulata este purtata de barbatul care evita sa se implice si caruia ii este frica sa se increada in relatia de cuplu.
O linie bine conturata inseamna ca acest barbat este stapanit de inima decat de ratiune. Este un partener foarte iubitor, dar exista sanse sa fie posesiv. Cel care are linia mai slab conturata sau care prezinta intreruperi poate reprezenta un om care sa fi suferit din dragoste, care poate nu are incredere in el si caruia nu i-ar strica deloc sa fie putin laudat.
O linie pozitionata in partea de sus a palmei, inseamna ca acest barbat este stapan pe sine, foarte relaxat si cu un simt analitic bine dezvoltat. Nu este genul care sare cu capul inainte, asa ca nu te astepta sa isi dea frau emotiilor instant sau sa se implice imediat in relatia voastra.

Linia capului: reprezinta inteligenta sa, cum si ce gandeste
Daca partenerul tau are o line lunga, atunci el este inteligent, cerebral si insetat de cunoastere. O line scurta inseamna ca el este genul de partener cu care te poti distra, dar cu care nu o sa poti avea discutii folosofice. El este un om al faptelor, nu al vorbelor.
Atunci cand linia capului e dreapta, inseamna ca partenerul tau este rational si meticulos, iar daca ea este indreptata spre Muntele Lunii, el este un om creativ, are o imaginatie bogata si profeseaza intr-un domeniu creativ. Si fanteziile lui sunt... „creative”.
Daca linia capului este unita cu cea a inimii, partenerul tau este un om foarte sexual. Este omul care te va iubi si cu trupul si cu sufletul, si isi va dori acelasi lucru si de la tine. Ai grija, el poate fi foarte posesiv.

Linia vietii: indica starea de sanatate si constitutia sa
Daca aceasta linie este bine conturata, inseamna ca acest partener este plin de energie, mai ales pe plan sexual. O linie fina sau nu atat de bine conturata indica o slabiciune fizica sau o boala. Acest partener poate fi lent, tandru, ceva mai lenes si care prefera sa faci tu toata treaba.

Muntele Lunii: imaginatie, creavitate, spiritualitate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri