Se prepară la tigaie 1 kg de muşchi de vită fasonat, cât de pătruns îl doriţi, se stinge cu brandy Alexandrion după care se feliază. Din sosul rezultat se prepară o cremă groasă cu unt şi amidon. Separat se pregăteşte unt aromatizat cu salvie şi rozmarin. Pentru prezentare, folosim rucolla, pe care o spălăm cu grijă şi o aşezăm la uscat pe un şervet curat.
Prezentare: pătuţ de rucolla cu foarte puţină sare, stropită cu unt aromatizat, peste care se aşează muşchiul de vită feliat. Deasupra, se pune crema groasă obţinută mai devreme.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie