16 Noiembrie 2010 publicat în Horoscop 1 share-uri

Care sunt cele cinci zodii de barbati susceptibile misoginismului? Afla din topul de astazi care sunt acele zodii masculine care urasc femeile, fiind predispuse unei atitudini negative fata de femei:

Berbecul – Barbatul Berbec este ceea ce putem numi un misogin de conjuctura. Sarmant in felul lui, persiflant si placandu-i sa critice si sa faca glumite pe seama celor din jur. Barbatul Berbec este sigur pe el, sigur de calitatile lui si la fel de convins de defectele celor din jur. Barbatului Berbec ii place in general sa domine si sa simta ca are control asupra situatiilor si asupra celor din jurul sau. Cand acest lucru nu-i reuseste, Berbecul obisnuieste sa atace. Ocazional, in momentele sale cele mai rele, ironiile ascutite ale barbatului Berbec se vor indrepta in repetate randuri asupra femeilor. Mai ales asupra femeilor frumoase... Nu, in conceptia sa, femeile frumoase nu ar trebui sa stea la cratita, pentru ca rolul lor… este acela de a procrea sau de a se admira in oglinda in timp ce incearca sa desluseasca teorema machiajului. Modalitatea de a face fata unui astfel de misogin este aceea de a-l trata cu umor. Inteligenta, replicile savuroase si umorul de calitate il dezarmeaza instantaneu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Barbatul Capricorn - Unul din defectele barbatului Capricorn este acela de a se lauda prea mult cu ispravile sale, minimalizandu-le pe ale celor din jur. Barbatului Capricorn ii vine greu sa recunoasca meritele unei femei chiar daca aceasta sunt evidente si recunoscute in unanimitate de cei din jur. Are de asemenea un orgoliu imens si se considera o entitate superioara. Este drept ca nu face glume pe seama femeilor blonde sau a felului in care conduc la volan (de fapt nu se stie nici in ziua de astazi daca stie sa glumeasca), insa acest lucru ar insemna sa acorde prea multa importanta sexului slab. In conceptia sa femeia se apropie de egalitate cu barbatul in momentul in care intuieste ce fel de mancare i-ar placea barbatului sa i se serveasca pe ziua de astazi. Un astfel de misogin poate fi vindecat prin a-i demonstra cu ajutorul rezultatelor ca ii esti cel putin egala.

Barbatul Scorpion – Scorpionul nu are niciun strop de diplmatie in felul sau de a fi si de a gandi. Este constient ca pentru si de dragul femeilor au fost declansate cele mai urate razboaie ale lumii…. Poate de aceea, pentru ca le considera a fi cauza tuturor rautatilor, se fereste sa emita aprecieri si pareri pozitive la adresa lor. Barbatul Scorpion nu stie sa atace subtil sau cu gentilete, iar atacurile lui la adresa femeilor sunt directe, acide si imprevizibile. Intotdeauna va gasi amuzant sa arunce cate o gratuitate la adresa femeilor, intotdeauna va rade zgomotos si in total acord la glumele misogine, intotdeauna existenta unei singure femei pitipoance va fi suficienta pentru a-i demonstra ca toate femeile sunt o apa si-un pamant, visand la cai verzi pe pereti si baieti rai, fotbalisti, batausi si cu bani multi. Cea mai buna arma de aparare impotriva acestui tip de misogin este aceea de a nu incerca sa-i demonstrezi nimic. Trateaza-l cu indiferenta si poarta-te firesc. Un sfert din armura lui de misogin se prabuseste in prezenta demnitatii si a integritatii feminine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri