16 Mai 2018 publicat în Horoscop 13 share-uri

Uranus a intrat în data de 15 mai 2018 în Zodia Taur și va sta aici pentru următorii 8 ani, aducând schimbări importante și fascinante în viețile tuturor.

Uranus este planeta schimbărilor și conștientizărilor și în data de 15 mai a intrat în Zodia Taur și va sta aici până în anul 2026. Un astfel de eveniment astrologic este deosebit de important pentru noi toți, pentru că ne influențează prin intermediul unor energii puternice ce își vor lăsa amprenta asupra tuturor și asupra Planetei.

URANUS în Taur pentru generația noastră

Uranus este inovator, este planeta revoluțiilor, a tehnologiei și a rebeliunii, iar în data de 15 mai a trecut din Zodia luptătorului Berbec, în zodia conservatorului Taur, pentru prima dată din anul 1942. Uranus ne va revoluționa și va facilita progresul întregii Planete, în timp ce Taurul, nostalgic va vrea să mențină energiile deja cunoscute.

Uranus se concentrează asupra viitorului, în timp ce Taurul se agăță de trecut. Această combinație de energii va fi însă benefică, fiindcă încăpățânarea Taurului va face ca tranzițiile pe care le vom trăi, să fie mai blânde, mai puțin copleșitoare decât și-ar dori Uranus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Foto Pixabay

Uranus vizitează fiecare semn zodiacal la fiecare 84 de ani, generând o influență asupra noastră, pentru următorii 8 ani.

Zodia Taur conduce zonele care includ bogăția financiară, munca, posesiunile materiale, agricultura, rezervele de alimente, artele și muzica. Toate aceste zone vor fi provocate spre transformare și evoluție.

Cum mai exact ne va afecta această tranziție îndelungată? În primul rând, Uranus în Taur ne va forța să privim în față adevăruri de care avem nevoie pentru a evolua în viețile noastre. Vom lucra asupra a tot ceea ce a fost început în timpul tranziției lui Uranus în Berbec. Vom fi provocați să ne schimbăm și să facem alegeri noi, însă suntem pe mâini bune, căci datorită Taurului, în sfârșit, viața va primi coerența benefică pentru noi.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Uranus în Taur 2018: Profită de primii pași ai lui Uranus în Taur

În acest moment este bine să îți evaluezi călătoria pe care ai avut-o până acum în viața ta, să îți stabilești noi priorități și strategii. Creează-ți hărți de acțiune și ai încredere că dansul planetar te va susține în toate demersurile tale, pentru că Uranus contribuie cu ideile, iar Turul cu plasa de siguranță. Ce poate fi mai benefic decât atât?

Este important să menții o atitudine pozitivă în legătură cu toate experiențele pe care le-ai avut și cum acestea te-au schimbat ca persoană.

Foto homepage: Shutterstock/Tithi Luadthong

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri