15 Mai 2018 publicat în Horoscop 316 share-uri

Din punct de vedere emoțional, zodiile se comportă diferit în relația de cuplu. Iată care sunt acele ingrediente magice care ne-ar face pe toți mai fericiți, alături de persoanele dragi nouă.

Horoscop relații de cuplu armonioase: Ce îți aduce fericirea în cuplu

Berbec: Încrederea

Ai nevoie ca partenera/ul să fie sincer cu tine și nu îți place deloc să fii lăsat/ă să aștepți. Nerăbdarea îți strică toată buna-dispoziția. Dar mai rău decât să fii lăsat/ă să aștepți este că partenerul să nu îți ofere încrederea de care ai nevoie și să te facă să simți că îți ascunde ceva. Cel mai mult ai nevoie de sinceritate și încredere în relația ta. 

Citeste si horoscopul zilnic pentru zodia ta.

Foto: Shutterstock

Taur: Tandrețea

Tandrețea într-o relație este esențială pentru persoanele născute în Zodia Taur. Persoanele din această zodie sunt foarte pasionale în modul cum își trăiesc momentele intime, așa încât mângâierile și  bunătatea unul față de celălalt sunt esențiale pentru ei. O atitudine prea dură și lipsită de tact, le strică cu siguranță buna – dispoziție, celor din Zodia Taur.   

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Gemeni: Comunicarea

Comunicarea este cel mai important aspect într-o relație cu o persoană din Zodia Gemeni. Pentru tine este foarte important să te simți în contact cu persoana iubită, moment de moment. Cei din zodia Gemeni sunt maeștri ai comunicării și folosesc această unealtă deosebit de eficient și în relația de iubire. Ei au nevoie să discute tensiunile și să vorbească despre ceea ce simt mereu. Dacă nu se întâmplă acest lucru, ei se vor simți neînțeleși și neîmpliniți într-o relație.

Foto homepage: Shutterstock

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri