9 Noiembrie 2017 publicat în Horoscop 78 share-uri

Ai cel putin 10 motive sa te intalnesti cu cineva din Zodia Scorpion.

1. Scorpionii traiesc foarte intens

Relatia cu un Scorpion are toate sansele sa fie una extrem de pasionala si intensa. Scorpionii traiesc intens si aventuros.

2. Scorpionii sunt curajosi si curtenitori

Este una dintre cele mai impresionante trasaturi ale celor nascuti in Zodia Scorpion. Ei nu renunta niciodata. Daca agreeaza o persoana, vor face absolut tot ceea ce le sta in putinta pentru a cuceri acea persoana si a fi impreuna cu ea.

3. Scorpionii isi cunosc valoarea

Sunt persoane cu o stima de sine ridicata, ceea ce le ridica nivelul de atractivitate. Scorpionii pun absolut toata energia de care dispun in legaturi romantice atunci cand simt acest lucru. Si o fac cu mult sarm.

Foto: Shutterstock

4. Scorpionii sunt atenti

Datorita modului profund prin care vad lumea, in relatiile stabile Scorpionii sunt foarte atenti la nevoile persoanei iubite. Chiar si atunci cand curteaza, o persoana din Scorpion stie sa creeze senzatia de confort, placere, regalitate, atractivitate…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Foto homepage: Pexels

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri