14 Septembrie 2017 publicat în Horoscop 69 share-uri

Fiecare zodie este caracterizata de o trasatura forte, un adevarat atu in viata care genereaza farmec si atractivitate. Care este trasatura ta forte?

Berbec 21 martie – 19 aprilie

Berbec – trasatura forte: Pozitivitate

Trasatura forte dominanta a celor nascuti in Berbec este pozitivitatea. Cei din Zodia Berbec reusesc sa isi mentina optimismul si sa gaseasca solutii favorabile chiar si in cea mai dificila situatie.

Taur 20 aprilie – 20 mai

Taur – trasatura forte: Compasiune

Spune-i unui Taur ca ai probleme si va face absolut tot ceea ce ii sta in putinta sa te ajute. Trasatura forte a celor nascuti in Zodia Taur este compasiunea. Au un suflet mare, sunt mereu saritori.

Viseaza sa traiasca intr-o lume mai buna si de aceea isi aduc contributia pentru a cladi aceasta lume. Se implica cu multa daruire fie in familie, fie printre prieteni si de asemenea se implica in plan social.

Gemeni 21 mai – 20 iunie

Trasatura forte – Intelectul

Nu este un secret ca cei din Gemeni sun destepti. Ei au o dragoste de nestavilit pentru cunoastere si vor munci tot timpul pentru a-si imbunatati performantele intelectuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sunt capabili sa sintetizeze foarte repede informatii si sa gaseasca solutii surprinzatoare. Oriunde s-ar afla, contribuie prin mintea lor creativa si spiritul nastrusnic. Ei devin adevarati ganditori si lideri.

Iti recomandam si: Horoscopul proverbelor romanesti. Acesta este proverbul zodiei tale!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri