Luna septembrie 2017 aduce numeroase aspecte pozitive pentru noi toti. Va fi o etapa de transformare si de maturizare. Pentru multi dintre noi, septembrie 2017 va avea un impact important asupra carierei.

Horoscop septembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Aceasta va fi o luna de tranzitie pentru persoanele nascute in Zodia Berbec. Prioritatile tale se vor muta din zona domestica inspre cariera si succesul personal, luna aceasta. De altfel, vei avea parte de un stimulent serios luna aceasta in ceea ce priveste cariera. Venus, Jupiter si Marte conspira pentru binele tau personal si te ajuta in dezvoltarea profesionala, aceasta urmatoare luna fiind definitorie pentru urmatoarea etapa din viata ta, in ceea ce priveste cariera.

In dragoste, cei singuri ar trebui sa isi aduca amintea ca nu perfectiunea conteaza. Pentru toti cei din aceasta zodie, sanatatea va fi de asemenea un motor excelent in toate aspectele vietii.

Foto: Shutterstock

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur ar trebui sa se focuseze asupra problemelor legate de zona familiei in septembrie 2017. Aspectele legate de cariera nu vor fi o prioritate pentru voi, pentru ca veti simti nevoia sa rezolvati tot ceea ce va apasa in ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati. Mercur va fi foarte prietenos cu voi in acest sens, ajutandu-va cu multa fermitate dar si compasiune fata de cei pe care ii iubiti, astfel incat sa va exprimati cu usurinta nevoile si asteptarile pe care le aveti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Astfel, atmosfera de familie va fi pasnica si benefica voua. In ceea ce priveste sanatatea, aveti nevoie de un nou program mai sanatos si o dieta corespunzatoare cerintelor corpului vostru.

Gemeni

Persoanele nascute in Zodia Gemeni ar trebui sa se concentreze asupra puterii lor emotionale. Luna septembrie 2017 va fi un moment cand voi va veti redescoperi puterea voastra interioara. Acea energie datatoare de forta si incredere. Va fi un moment al revelatiilor si maturizarii, cand veti intelege foarte clar ca fiecare pas pe care il faceti trebuie sa fie constient si asumat, fie ca vorbim de relatii sau cariera.

Permite-ti in aceasta luna mai multa preocupare pentru sanatate. Ofera-ti momente de relaxare si alint.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri