31 Iulie 2017 publicat în Horoscop 957 share-uri

Celor nascuti in Zodia Leu, ursitoarele le-au daruit calitati alese. Pot fi considerati norocosii horoscopului caci toate aceste trasaturi de personalitate ii ajuta pe cei nascuti in aceasta zodie puternica, sa obtina absolut tot ceea ce isi doresc de la viata.

Top 10 trasaturi de personalitate ale Zodiei Leu

1. Leul are o inima mare

Leii au o inima compasiva, sunt blanzi si generosi. Sunt intotdeauna acolo ca sa ii ajuta pe ceilalti si vor face tot ce este posibil sa se asigure ca cei pe care ii iubesc sunt fericiti.

2. Dar leul se infurie daca incerci sa profiti de bunatatea lui

Cei nascuti in Zodia Leu nu vor ezita insa sa isi reverse furia asupra celor care incearca sa profite de bunatatea lor. Ei au un al saselea simt care le permite sa distinga intre persoanele oneste si cele profitoare.

Foto: Shutterstock/ Kerstin Schoene

Fotohomepage: Shutterstock/ Dzhulbee

3. Cand Leul isi doreste ceva, va obtine!

Sunt persoane deosebit de ambitioase. Rezista provocarilor, risca si isi condenseaza toata energia pentru a izbandi. Iata de ce, persoanele nascute in Zodia Leu nu se simt nicaieri mai bine, decat pe culmile succesului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

4. Leul este loial

O alta calitate a persoanelor nascute in Zodia Leu este loialitatea. Odata ce ai castigat increderea unei persoane din Zodia Leu, acesta nu te va parasi niciodata.

5. Leul este protector

Prezenta unei persoane puternice din Zodia Leu in viata tainseamna sa te simti in siguranta. Cand iubesc pe cineva, leii devin extrem de grijulii si preocupati.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri