14 Februarie 2017 publicat în Horoscop 1106 share-uri

Fericirea are obiceiul de a intra in vietile noastre pe nepusa masa. La fel si suferinta. Unii se mobilizeaza cand dau de greu si fac fata cu brio, pentru altii orice mic necaz e sfarsitul lumii. Cum reactionezi depinde si de zodie!

Cum reactioneaza fiecare zodie in fata greutatilor vietii

Berbec

Copilul razgaiat al zodiacului sta imbufnat si se da de ceasul mortii cand e pus la incercare de destin. In loc sa actioneze intr-un fel sau altul, scoate flacari pe nas si trage la raspundere Universul pentru ca a permis sa i se intample tocmai lui o nenorocire. Cand realizeaza ca nu vine nimeni sa-l ia de mana si sa-l scoata din bucluc, isi aduna toate fortele si ataca singur problema.

Taur

Foto: AstroStar / Shutterstock

Pe Tauri ii doare capul, stomacul, inima, nu doar sufletul cand sunt pusi intr-o situatie dificila. Dau din colt in colt, spera la solutii minune si sunt foarte dezamagiti daca nu le gasesc din prima. Au senzatia ca toata lumea a impotriva lor, asa ca se izoleaza, nu cer ajutorul nimanui si cauta consolarea in frigider.

Gemeni

Cand sunt profund dezamagiti, Gemenii se inchid in ei, cuprinsi de o tristete amara. Degeaba ii intrebi daca li s-a intamplat ceva, fiindca vor privi prin tine si-ti vor servi o scuza oarecare. Ei cauta explicatii, nu solutii. Dureaza un timp, si nu putin, pana se trezesc din aceasta coma autoindusa cu scop de autoaparare si isi aduna fortele ca sa iasa la liman.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri