Pe cine ajuta cel mai mult Jupiter, Marele Benefic, in luna lui septembrie pentru a reusi pe plan profesional si material? Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine din acest punct de vedere in perioada urmatoare, avand noroc la bani si in cariera:

Pe cine ajuta cel mai mult Jupiter, Marele Benefic, in luna lui septembrie pentru a reusi pe plan profesional si material? Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine din acest punct de vedere in perioada urmatoare, avand noroc la bani si in cariera:

Taur

Foto: Dzhulbee / Shutterstock

Pentru Taur, luna septembrie se anunta a fi o luna extrem de productiva atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere financiar. Cu Jupiter, planeta norocului, intrand in casa muncii a Taurului si ramanand aici pana in toamna lui 2017, lunile care urmeaza aduc cu ele oportunitati noi, dar si posibilitatea de a-ti rotunji veniturile si de a gasi o sursa stabila de bani. In plus, Luna se va afla si ea in sectorul tau financiar de pe 8 septembrie pana pe 11 septembrie, ascutindu-ti instinctele financiare si inlesnind procesul prin care vei ajunge aproape de ceea ce-ti doresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

O parte din nativii Taur isi gasesc jobul visurilor lor in luna septembrie sau reusesc sa isi puna creativitatea si abilitatile in valoare la locul de munca astfel incat sunt apreciati si promovati. Reusesc totodata sa isi atinga cu usurinta targeturile profesionale si financiare asumate lunii septembrie. Multor Tauri li se da sansa de a straluci in alt domeniu decat cel de pana acum sau li se fac diverse oferte de colaborare in calitate de experti. Chiar daca veti avea mai mult de munca si va trebui sa tineti cont si de resursele energetice, veti munci cu spor si drag. In plus, sunteti motivati si de cei dragi care va sustin eforturile. Va ganditi foarte serios sa va achizitionati o locuinta noua sau sa va mutati cu familia intr-un spatiu nou si deja incepeti demersurile in acest sens.

Fecioara

Jupiter, Marele Benefic, este si de partea zodiei Fecioara, intrand in casa banilor odata cu 9 septembrie. Multe sanse de a face bani rapid si pe termen lung se concretizeaza pentru tine. De asemenea, Soarele in Fecioara te ajuta sa te afirmi cu usurinta in relatiile de la locul de munca, dar si cu superiorii sau cu partenerii de afaceri. Totodata, Soarele are de-a face si cu imaginea ta in fata lumii si prin urmare vei reusi sa isi consolidezi statutul social.

Prosperitatea isi gaseste drumul catre tine mai ales prin intermediul unor propuneri de parteneriate avantajoase pentru ambele parti. Partenerul de viata iti poate fi de un mare folos in drumul tau catre succes caci prin intermediul lui vei reusi sa intalnesti potentiali colaboratori. Mai mult, ai posibilitatea de a-ti implementa niste idei mai vechi. Cea mai buna perioada pentru tine din punct de vedere financiar este dupa data de 23 septembrie cand ai toate sansele sa primesti cele mai bune vesti din ultima vreme. Castigurile tale binemeritate vin mai devreme decat te-ai fi asteptat astfel incat iti poti permite un rasfat de zile mari intr-o vacanta asa cum ai visat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri