Septembrie 2016 este o luna inedita si interesanta din punct de vedere astrologic. Merita de aceea sa descoperiti modul in care miscarile planetare puternice va afecteaza in cele 30 de zile ale lui septembrie, dar si in perioada urmatoare:

Cu Luna Noua in Fecioara pe 9 septembrie, Luna Plina in Pesti pe 16 septembrie si cu echinoctiul de toamna chiar pe 22 septembrie, Luna septembrie 2016 beneficiaza de o vibratie cu adevarat puternica. Multe energii planetare se pun in miscare pentru ca viata sa se desfasoare armonios si lucrurile sa curga in ritmul existentei. Septembrie 2016 este o luna inedita si interesanta din punct de vedere astrologic. Merita de aceea sa descoperiti horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie in parte si sa vedeti cum va influenteaza astrele in perioada urmatoare de timp:

Horoscopul Lunii Septembrie 2016 pentru toate zodiile


Foto: Tatiana Kasyanova / Shutterstock

Horoscop Septembrie 2016 pentru zodia Berbec

Pe 9 septembrie, Jupiter intra in casa Dragostei si a Casniciei a Berbecului, iar pe 25 septembrie, Marele Benefic face o miscare majora, anuntand inceperea unui nou ciclu al dragostei. Debutul multor relatii de dragoste poate avea loc in aceasta luna, dar totodata probabilitatea unei casatorii in urmatoarele luni (sau chiar in anul care vine) este semnificativa. Un lucru este sigur: pentru Berbec apar oportunitati frumoase pe plan sentimental.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Septembrie este o luna norocoasa din punct de vedere financiar pentru nativii Berbec, prosperitatea punandu-si amprenta in mai multe aspecte. Tot ceea ce tine de creativitate sau de speculatii este incununat de succes. De asemenea, sfarsitul lunii vine si cu o schimbare de perspectiva. Devii mai ambitios si mai hotarat sa reusesti in ceea ce priveste planurile personale si investesti mai mult timp si mai multa energie in proiecte noi. Mai mult, pot aparea oportunitari de calatorie prin intermediul jobului.

Horoscop Septembrie 2016 pentru zodia Taur

Chiar daca luna septembrie nu este 100% asa cum ti-ai dori, nu spune nimeni ca nu este o luna buna pentru tine. Esti prins intre munca si obligatii, iar viata personala este oarecum pusa intr-un con de umbra. Nici planurile tale alaturi de persoana iubita nu au iesit asa cum ti-ai dorit. De asemenea, fantomele unor vechi dezamagiri si dileme in dragoste inca iti dau tarcoale, insa odata trecuta data de 23 septembrie, vei constata o imbunatatire vizibila a vietii tale sentimentale.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Pentru nativii Taur implicati in relatii dificile sau complicate, cea de-a treia saptamana a lunii aduce cu ea si sfarsitul tensiunilor si neintelegerilor cu persoana draga. Sanatatea va fi foarte importanta pentru voi, dragi Tauri, in luna septembrie. Menajati-va si aveti grija de voi caci septembrie este o perioada solicitanta din punct de vedere profesional. Ascultati-va corpul si veti avea numai de castigat.

Horoscop Septembrie 2016 pentru zodia Gemeni

Eclipsa de luna de pe 16 septembrie care va avea loc in casa a 4-a a zodiei Gemeni pune accentul asupra relatiilor familiale si ale caminului. Este posibil fie sa faci anumite reparatii in casa, fie sa te confrunti cu anumite schimbari in viata parintilor tai care te vor afecta si pe tine, fie acorzi mai mult timp unui membru al familiei din cauza unor probleme de sanatate. Cu dragoste si rabdare insa, in ciuda stresului aderent, lucrurile vor intra pe un fagas bun. Luna septembrie vine la pachet pentru nativii Gemeni si cu multa bucurie si placerea de a redescoperi viata.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Pe plan sexual si emotional, senzualitatea este bine aspectata si aceasta luna pune accentul asupra intimitatii fizice. Pe plan profesional, nativii care lucreaza in domeniul artistic, educational sau turistic au parte de o perioada prolifica, cu multe castiguri suplimentare care ii vor motiva si le vor reda increderea in capacitatile lor.


Foto homepage: Ollyy / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri