8 August 2016 publicat în Horoscop 61 share-uri

Kabbalah este o intelepciune antica care releva modul cum functioneaza universul. Kabbalah inseamna „a primi” si ne arata cum sa primim prosperitate in vietile noastre.

Kabbalah este o paradigma antica despre viata. Ne invata ca toate laturile vietilor noastre - sanatate, relatii, cariere – mana din acelasi trunchi si din aceeasi radacina. Este tehnologia modului cum functioneaza universul. Este un mod de a privi lumea si de a ne conecta la acea senzatie de implinire pe care o cautam.

NISSAN (Berbec)

Cei nascuti in zodia Nissan sunt persoane cu personalitate puternica, viguroase, curajoase si foarte asertive. Cand vine vorba despre orice confruntare, oamenii acestia fac orice ca sa iasa invingatori. Sunt in acelasi timp calzi cu persoaele pe care le iubesc si capabili sa renunte la interesele lor pentru a le reprezenta pe ale celor iubiti.

Cei din zodia Nissan au o energie specifica care ii ajuta sa iasa din blocaje si astfel reusind sa gaseasca usuratate in toate aspectele vietii lor. Ei sunt condusi de planeta Marte, planeta razboiului si stiu sa depaseasca conflictele ivite in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

IYAR (Taur)

Iyar este un semn fix, guvernat de Zeita Noga in ebraica, Energia interioara a celor nascuti in aceasta zodie este focul. Astfel, cei din zodia Iyar sunt persoane pline de o pasiune de nestavilit si creativitate.

Focul lor interior intra in contrast cu dorinta de stabilitate care ii caracterizeaza si de aceea se gasesc adesea in situatii cand trebuie sa faca fata unor conflicte interioare puternice. Astfel ei traiesc tot timpul intre energia libertatii si energia dominatoare a nevoii de siguranta si stabilitate.

Cei nascuti in zodia Iyar sunt de asemenea cunoscuti ca vindecatorii horoscopului, pentru ca au o energie placuta si calda, sunt iubitori si compasivi.

SIVAN (Gemini)

Sivan este a treia luna in calendarul ebraic si poarta cu sine energia aerului. Aceasta zodie este patronata de Kochav, caruia ii corespunde planeta Mercur la romani.

Valoarea numerica a lui Kochav este Caf Vav = 26 si Caf Bet = 22, care impreuna creaza cea mai puternica combinatie energetica in Kabbalah.

Kochav semnifica capacitatea de a comunica si de a te deschide in fata oamenilor, de aceea cei nascuti in aceasta zodie se descurca admirabil in orice circumstanta ce implica diplomatia si contactul cu oamenii.

Foto homepage: By Veronika By /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri