Descopera care sunt cele 3 zodii super norocoase pe plan sentimental in cele 30 de zile ale lunii iunie 2016, zodiile care se bucura cel mai mult de influenta benefica a planetei Venus!

Gemeni

Foto: Stela Maris / Flickr.com

Te asteapta o luna norocoasa pe plan sentimental, iar urmatoarele 4 saptamani vor compensa pentru micile neplaceri pe care le-ai traversat in ultima perioada. Viata ta amoroasa se imbunatateste simtitor si o planeta este direct raspunzatoare pentru acest lucru: Venus. Acest astru al dragostei va intra chiar in semnul tau si va ramane aici pana pe 17 iunie. In plus, Marte cel aducator de neintelegeri va iesi din casa dragostei a nativului Gemeni, creand o atmosfera relaxata si armonioasa, in care nu exista loc pentru tensiuni.

Nativii single vor avea parte de noroc in dragoste, iar magnetismul acestora atrage in jur persoane de sex opus cel putin interesante. Trebuie mentionat insa ca relatiile obisnuite nu sunt favorizate, ci mai degraba cele bazate pe dragoste la prima vedere si cele care pun in joc spiritul de aventura si experientele noi. De asemenea, 15 iunie este o perioada esentiala pentru tine, iar calatoriile pot deveni factorul declansator al unor sentimente puternice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe de alta parte, prima parte a lunii este mai dinamica si mai plina de pasiune, in timp ce cea de-a doua jumatate a lunii pune in prim plan ideea de camin si de familie. Banii si gestionarea lor astfel incat sa va puteti realiza planurile in doi devin subiecte de comunicare esentiale in casniciile si relatiile stabile ale nativilor Gemeni.

Foto homepage: Milles Studio / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri