20 Aprilie 2016 publicat în Horoscop 44 share-uri

Cu cat de mult noroc ai venit pe lume? Citeste un horoscop fascinant, horoscopul Fortunei, si afla ce personalitate ai si care sunt directiile destinului tau adevarat!

Romanii o iubeau pe Fortuna. Sau doreau sa o atraga de partea lor pentru a le merge bine in viata. Fortuna era zeita care detinea fraiele destinului uman, personajul ceresc care decidea soarta, norocul si viata unei persoane. Te invitam sa descoperi un horoscop fascinant, horoscopul Fortunei, pentru a afla ce fel de personalitate ai si ce directii a imprimat Fortuna destinului tau. Fiindca punctul de plecare al existentei fiecaruia este ziua de nastere, acest horoscop se bazeaza intocmai pe aceste coordonate care, desi fixe, traseaza intotdeauna un destin mobil.

Descopera care este semnul Fortunei care iti calauzeste destinul si ce aspecte ale personalitatii si ale vietii tale scoate la lumina:

1. Daca te-ai nascut intr-o zi de 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31 - Globul de Cristal

Foto: Novikov Alex / Shutterstock.com

Zeita Fortuna era adesea reprezentata ca purtand un glob de cristal, sugerand grandoarea puterii sale de decizie asupra destinului uman si rolul sau de a supravegha soarta omului. Destinul intregii lumii este purtat in palma mainii sale. Globul este si un simbol al cercului, al infinitului, al ciclicitatii, al implinirii si al protectiei. Datorita caracterului sau tridimensional sugereaza totodata desavarsirea si intregul. A jongla insa cu o minge de cristal indica si fragilitatea conditiei umane si nesiguranta norocului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Esti o persoana cu un suflet bun, pur, aflat intr-o permanenta dezvoltare si in cautarea menirii sale adevarate. Crezi in oameni si in puterea personala de a-ti controla destinul, insa uneori ai tendinta de a fi delasatoare cu propria viata, mai ales cand esti dezamagita de cei din jur si te confrunti cu lovituri ale vietii sau schimbari drastice. Te salveaza insa firea ta joviala, dorinta de bine, optimismul, credinta in frumos si in bine, puterea de a iubi viata asa cum este ea. Te poti considera un om norocos chiar daca este posibil sa iti gasesti mai greu drumul in viata.

Destinul tau poarta pecetea transformarii si autodezvoltarii, dar si a regasirii si a iubirii de sine. Cu cat te regasesti mai repede pe tine si intelegi care sunt lucrurile pe care ti le doresti de la viata, cu atat mai repede se va implini destinul tau cel autentic si vei avea viata la care aspiri. Esti dovada cea mai concludenta ca destinul se afla in propriile maini si ti-l poti construi dupa cum ti-l doresti.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Irina Alexandrovna / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri