Ce zodie feminina crezi ca poate reprezenta cea mai buna mamica?

Rac

Nativa zodiei rac este o mamica excelenta din mai multe puncte de vedere. Pune pret pe viata de familie mai mult decat pe orice altceva si este in stare sa faca orice pentru bunastarea celor dragi. Este o mama grijulie si mereu atenta cu copiii ei pe care nu ii neglijeaza nicio clipa.

Este o persoana optimista si entuziasta, ceea ce o va face un partener de joaca al copiilor pe care il vor indragi imediat. Intra in jocurile lor cu o lejeritate speciala si ii determina pe acestia sa isi puna imaginatia in valoare.

Foto: Evgeny Atamanenko, Shutterstock

Leu

Femeia leu este o mama extraordinara. Are grija de puii ei asa cu nimeni alta nu o face, iar totul se invarte in jurul lor. Din momentul in care devie mama, femeia leu isi reorganizeaza toata viata astfel incat sa fie cat mai mult timp pe langa ai ei copii. Stie cum sa ii educe si ce valori sa le transmita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pune pret pe respect si intelegere, iar comunicarea decschisa este cheia ei in ceea ce priveste relatia frumoasa pe care o dezvolta de-a lungul timpulu cu cei dragi. Copiii ii apreciaza calitatile extraordinare si o pretuiesc pentru tot ceea ce le-a transmis de-a lungul timpului.

Balanta

Balanta este o femeie careia ii place sa aiba o familie frumoasa si numeroasa. Ea va trai pentru copiii si familia ei, pentru bunastarea lor si pentru sanatatea relatiei dintre ea si cei dragi. Copiii sunt lumina ochilor ei si ratiunea de a trai, ceea ce inseamna ca va avea tendinta sa ii rasfete un pic cam mult.

Cei mici vor aprecia spiritul ei vesel si pofta de joaca pe care o are atunci cand ei vin pe langa ea. Este o mama ce stie sa le transmita cele mai frumoase valori si cele mai interesante principii de viata.

Capricorn

Femeia Capricorn este calma, linistita si foarte pozitiva, ceea ce o face sa fie o mama foarte buna. Ii va invata pe copii ei inca din primele luni ale vietii tot ceea ce au nevoie sa stie pentru a se descurca in orice situatie, iar acestia vor aprecia mai tarziu toate lectiile pe care ea le va transmite.

Este o mama grijulie si foarte afectuoasa cu copiii ei, ca atare le va transmite dragostea si afectiune de care o familie are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie. Este si un suflet cald si bun, ceea ce o va face sa isi creasca copiii intr-o armonie superba.

Varsator

Femeia varsator este foarte vesela si foarte optimista. Este o raza de soare pentru familia ei si va transmite aceste lucruri si copiilor ei. In relatia cu cei mici este mai mult o prietena pentru ca ii va apropia de ea si le va fi mereu alaturi indiferent de situatie.

Cand acestia vor avea nevoie de un sfat, de un umar pe care sa planga sau de un om alaturi de care sa rada, femeia varsator va sti sa joace toate aceste roluri astfel incat sa isi sustina mereu copiii cu aceeasi bucurie. Le va trasmite cele mai bune principii si cele mai de pret valori.

Foto prima pagina: Dimitrii Simakov, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri