Ele sunt cele 3 zodii favorizate de astre in luna aprilie 2016 si care au parte de cel mai mult noroc in luna lui Prier atunci cand vine vorba de dragoste, bani si cariera. Tu te numeri printre ele?

Berbecul este castigatorul astral al lunii la capitolul dragoste, iar Sagetatorul face schimbarea vietii lui pe plan profesional. Nici cu Leul nu imi este rusine, caci in luna aprilie este inventiv, reusind sa faca bani chiar si din piatra seaca. Evident ca de-a lungul unui an norocul se imparte echitabil intre zodii, insa in luna aprilie 2016 putem numi cu precadere 3 zodii in randul celor mai norocoase.

Asadar, acestea sunt cele 3 zodii care sunt favorizate de astre in luna aprilie 2016 atunci cand vine vorba de dragoste, bani si cariera. Tu te numeri printre ele?

Berbec: Berbecul este castigatorul astral al lunii la capitolul dragoste

Cu Venus tranzitand chiar semnul sau, Berbecul este zodia castigatoare a lunii la capitolul dragoste. Indiferent daca vreti sa va imbunatatiti relatia sau sa incepeti o alta, acum este momentul potrivit. Perspectivele nativilor Berbec single sunt multiple si infloritoare caci aprilie se anunta a fi o luna a interactiunilor sociale, dar si a noutatii si a surprizelor.

O dragoste noua isi face simtita prezenta cu usurinta. Sunt sanse mari sa va cunoasteti sufletul pereche mai ales dupa data de 5 aprilie cand Venus creeaza circumstante prielnice intalnirilor romantice. Astrele va aduc noroc in dragoste, dar va sporesc si puterea de atractie si senzualitate. Sunt avantajati indeosebi acei nativi care calatoresc frecvent, dar si cei care intra in grupuri noi in aceasta perioada. Spiritul de aventura este adus si el in prim plan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Multi dintre nativii Berbec angajati intr-o relatie stabila sunt ghidati de un principiu interior puternic: acela de a-si intemeia o familie cat de curand. Au de aceea in vedere casatoria cu partenerul de viata sau chiar aducerea pe lume a unui copil (sau a celui de-al doilea copil, acolo unde este cazul). In cuplu, reusesc sa fie creativi si deschisi si sa isi exprime cu usurinta sentimentele. Influenta planetei Venus se resimte puternic si in viata nativilor Berbec casatoriti, aducandu-le implinire, bucurie si pofta de a trai viata alaturi de cei dragi. In plus, cu Soarele in casa erotismului Berbecului, putem spune ca acestia experimenteaza si o viata sexuala satisfacatoare si plina de tandrete.

Foto homepage: Photosani / Shutterstock.com

Foto int: chairoij / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri