29 Martie 2016 publicat în Horoscop 11 share-uri

Cel care cere sfatul Cartii trebuie sa mediteze, sa interpreteze, sa personalizeze raspunsul primit. Daca reuseste, treptat se va convinge de realitatea previziunilor.

Cartea Astrologia Yi-Jingului este disponibila pe site-ul Mistica.ro

Ce se ascunde in stravechea scriere Yì J ng? Mileniile au confirmat cunoasterea si intelepciunea din semnele secrete, incercand sa descifreze sensurile si semnificatiile. Binele si raul, iubirea si ura, pacea si razboiul, albul si negrul stau scrise in acest oracol unic, care nu prevesteste viitorul, ci doar ne arata ce ar face Omul Superior intr-o anumita situatie si care sunt vorbele Inteleptului.

„Cartea schimbarii este de un ajutor necontestat. Am putea adauga „si mistic“! Intr-adevar, cel care cere sfatul Cartii trebuie sa mediteze, sa interpreteze, sa personalizeze raspunsul primit. Daca reuseste, treptat se va convinge de realitatea previziunilor.“

Autor: Dan Seracu; Carte aparuta la editura Mistica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri