4 Februarie 2016 publicat în Horoscop 2 share-uri

Dintre toate zodiile, barbatii nascuti vara, mai exact in Zodia Rac, sunt in top. De ce?

Pentru ca... 1. Barbatii din Zodia Rac sunt persoane curajoase si mature

Daca un barbat din zodia Rac intampina o problema, el nu va lasa ca aceasta sa il absoarba, sa il puna la pamant. Nu, barabtaii din Zodia Rac vor accepta aceasta provocare cu maturitate si vor cauta solutii si nu vor vrea niciodata sa ii dezamageasca pe cei dragi.

Pentru ca… 2. Barbatii din Zodia Rac sunt autentici in iubire

Dintre toate zodiile, barbatii din Zodia Rac sunt pasionali in iubire, dar nu in felul acela distructiv. Ei cauta autenticitatea si relatii cu sens, cauta stabilitate si armonie, iar acest lucru ii recomanda ca fiind iubiti foarte buni.

Foto: Flickr; John St John

Foto homepage:Flickr; Alessandro Pautasso

Pentru ca… 3. Barbatii din Zodia Rac sunt grijulii

In ei poti sa ai incredere ca iti vor fi alaturi mereu, ca iti pot oferi tandrete si grija - acestea sunt trasaturi extrem de rare printre barbati. Iubirea dusa la acest nivel si capacitatea de a darui le vei gasi cel mai probabil intr-un barbat Rac.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pentru ca… 4. Barbatilor din Zodia Rac chiar le pasa

Au capacitatea de a fi foarte empatici, de aceea, adesea ii putem gasi activand in cauze solciale, ceea ce le aduce cinste. Sunt empatici si in relatiile de familie si din acest motiv se pot dovedi tati grijulii si atenti cu copiii lor.

Pentru ca… 5. Barbatii din zodia Rac considera familia cel mai important lucru din lume

Si vor face tot psoibilul pentru a crea acea stabilitate si un mediu bun pentru cei din familie. Adesea, ei sunt sprijin si pentru ceilalti atunci cand acestia au nevoie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri