19 August 2015 publicat în Horoscop 497 share-uri

Citeste acest horoscop fascinant al iubirilor karmice anteriore si, in functie de zodia careia ii apartii, descopera cum si de cate ori ai iubit intr-o viata anterioara:

Citeste acest horoscop karmic al vietilor anterioare si, in functie de zodia careia ii apartii, descopera cum si de cate ori ai iubit intr-o viata anterioara:

DE CATE ORI a iubit zodia ta intr-o viata anterioara

Foto: pixabay.com

Berbec

Ai iubit o singura data si ai iubit cu adevarat. Esti pasional, categoric si transant, insa esti cu siguranta omul marilor iubiri. Nu poti iubi cu adevarat decat o singura data in viata caci iti doresti sa ridici aceasta iubire la cel mai inalt rang si nu te poti multumi cu un destin mediocru in dragoste.

Taur


Ai iubit de doua ori. O data a fost cu sufletul, o data cu mintea. Foarte probabil ca ai trait o mare iubire karmica, posibil neimplinita, urmata de o casatorie din convenienta. In aceasta viata, trebuie sa inveti sa iubesti neconditionat si sa faci alegeri pe placul inimii tale.

Gemeni

Ai iubit de 4 ori si de fiecare data a fost ca si cum ar fi fost prima oara. Esti omul care iubeste viata si iubeste iubirea si iti este greu sa te dedici unei singure iubiri. Foarte probabil ca ai ales sa te casatoresti pentru ca trebuia sa iti faci un “rost” si sa te asezi la casa ta sau pentru a le face pe plac celor din jur (posibil familie).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Rac

Ai iubit de 3 ori, insa o singura data a fost autentic si din toata inima ta. Aceasta experienta a dragostei are tendinta de a se repeta si in vietile viitoare pana cand vei reusi sa fii din nou impreuna cu cel pe care sufletul tau il iubeste cu adevarat. Lectia ta in aceasta viata este aceea de a te iubi intai de toate pe tine insuti si apoi a te sacrifica pentru altii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri