Descopera care sunt barbatii zodiacului care iubesc neconditionat!

Femeia ofera barbatului de langa ea fara sa stea pe ganduri cele mai importante lucruri care o definesc pe ea ca om: sufletul, inima, gandurile, visele, viata toata.

Barbatii se dedica mai greu intru totul, insa cativa dintre ei, putini ce-i drept, ofera femeii de langa ei tot cea ce are nevoie si chiar mai mult.

Sunt barbati pentru ca nu conteaza cat primesc, pentru ei este importanta persoana de langa ei si cum se simte aceasta in preajma lor.

foto: cuplu,shutterstock

Berbec

Barbatul berbec pare inabordabil si foarte distrat de cele mai multe ori. Parca nu poti avea incredere ca intentiile lui sunt serioase, sau ca se gandeste ca la un moment dat sa se linisteasca si sa se aseze la casa lui.

Singurele care il vor cunoaste cu adevarat sunt femeile rabdatoare, cele care ii ofera libertatea de care are nevoie barbatul berbec pentru a se putea indragosti iremediabil de partenera lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

El stie sa aprecieze ceea ce o femeie face pentru el, stie sa o respecte si sa ii ofere tot ce are nevoie pentru a se simti in largul ei in relatia pe care a inceput-o cu barbatul berbec.

Poate sa iubeasca toata viata o singura femeie, daca aceasta la randul ei stie sa ii ofere increderea si stabilitatea de care berbecul are nevoie, libertatea la care are dreptul, iubirea si afectiunea dupa care tanjeste.

Rac

Este adevarat ca racul cucereste prin vorbele potrivite, prin vorbe ticluite si spuse la momentul potrivit, insa dincolo de aceasta abilitate de a purta conversatii dintre cele mai interesante, barbatul rac are un farmec aparte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri