7 Iulie 2015 publicat în Horoscop 451 share-uri

Din vechi timpuri, oamenii si-au dat seama ca pietrele pretioase au fiecare o energie specifica, ce poate fi folosita pentru protectie si noroc. Astfel, au atribuit fiecarei zodii, o piatra pretioasa cu puteri magice. Care este piatra ta pretioasa?

Berbec

  • Berbec este un semn dominat de Marte, Zeul Razboiului.

Piatra pretioasa a acestui semn este AMETISTUL. Aceasta piatra deschide portile norocului pentru cei nascuti in Zodia Berbec. Aduce noroc in dragoste, in competitii si ii protejeaza pe cei din Zodia Berbec impotriva bolilor. In Egiptul antic, se credea ca aceasta piatra protejeaza in caz de calamitati.

 

Foto: Shutterstock.com; ametist, piatra pretioasa, piatra

Foto homepage: Shutterstock.com; femeie, femeie frumoasa

Taur

  • Taurul este dominat de Venus, Zeita frumusetii.

Piatra pretioasa a acestui semn zodiacal este SAFIRUL.
Aceasta piatra poarta cu sine o energie simbolica vie, fascinanadu-I pe oamenii din toate timpurile, datorita culorii verde limpede. Budistii sunt convinsi ca safirul ajuta rugaciunea si contemplarea. Si evereii antici considerau safirul o piatra sfanta. Safirul a inspirit de asemenea imaginatia poetilor din toate timpurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

 

Foto: Shutterstock.com; Safir

Gemeni

  • Gemenei este un semn este dominat de Mercur, Zeul cunoasterii.

Piatara amuleta a acestui semn este SMARALDUL. Aceasta piatra pretioasa de mare valoare este din vechi timpuri considerata simbolul echilibrului, al constantei, al intelepciunii. In Persia se credea ca smaraldul protejeaza impotriva spiritelor rele.

 

Foto: Shutterstock.com; smarald, piatra pretioasa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri