Luna plina in Sagetator ne va vizita in data de 2 Iunie, iar acest eveniment astrologic este o reamintirea a faptului ca viata noastra, in acest moment este perfecta exact asa cum este!
  • Astrologia nu etse o religie. Nu suntem chiar sigure nici ca ar fi stiinta! Dar cu siguranta este magie. In orice caz, astrologia ne atrage atentia ca totul este inter-conectat. Si, atat cat nu dam vina pe stele pentru problemele noastrea, intelepciunea astrologica este oricand bine-venita!

Cum ne influenteaza LUNA PLINA in Sagetator - 2 Iunie 2015?

Traim cu totii momente de viata... Chiar daca nu am ajuns probabil, in punctul in care am putea sa spunem ca toate piesele puzzleului au cazut asa cum am planuit, asa cum ne-am dorit dintotdeauna, important este sa avem incredere in viata noastra.

De asemenea, aceasta luna plina ne mai atentioneaza intr-o privinta si este de asemenea important de notat: Trebuie sa constientizam ca alegerile pe care le facem trebuie asumate. Si oricum, sta in puterea noastra sa facem in fiecare zi alegeri pentru un nou inceput.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Ultima perioada a fost de altfel, foarte importanta din punct de vedere astrologic, tragand fraiele constientizarii pentru fiecare in parte. Acum traim o perioada cand ceea ce nu mai serveste dezvoltarii noastre interioare si spirituale, va disparea de la sine. Oameni care nu ne mai ajuta in nici un fel, vor disparea din viata noastra si de asemenea situatii care nu ni se mai potrivesc isi vor gasi calea trecutului.


Luna sangerie si Eclipsa Totala de Luna din 4 aprilie – Portalul DRAGOSTEI

Luna plina in Sagetator, un nou inceput

Luna plina in Sagetator atrage atentia asupra unui nou inceput, o perioada cand „plantam seminte” pentru un viitor mai in acord cu noi insine. Dar doar atunci cand ne eliberam de vechile conditionari, putem sa facem loc schimbarii si transformarii.

2015 este de altfel, un an al transformarilor, un an de tranzitie. Nu, nu este vorba despre schimbari neasteptate si intamplari care par sa vina din senin si fara vreun sens anume.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Este despre a percepe ceea ce a fost mereu acolo, dar nu am fost inca pregatiti sa vedem pana acum. In anul 2012 a inceput o perioada de reconstructie a vietilor noastre, odata ce am intrat in Era Varsatorului. Si cu totii suntem provocati spre aceste schimbari! Iar fiecare eveniment astrologic important, cum este aceasta Luna plina in Sagetator, ne aminteste cate un aspect unde mai avem de lucrat cu noi insine.

Data de 2 iunie trebuie sa fie o lectie despre acceptare. Accepatrea vietii in ACEST MOMENT, exact asa cum este el. Constienti ca viata noastra este precum imbinarea unui puzzle si, indiferent de situatiile prin care trecem, privit in ansamblu, acest puzzle se va dovedi a ilustra cel mai frumos peisaj pentru noi.

Citeste mai departe>>> LUNA PLINA in Sagetator: Viata noastra este perfecta asa cum e!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri