28 Mai 2015 publicat în Horoscop 1094 share-uri

Sunt femeile alfa ale Horoscopului, de care lumea are nevoie pentru evolutie si transformare. In aceste femei regsim arhetipurile unor zeite sau ale eroinelor din toate culturile lumii si iata de ce, ar trebui sa ne consideram fericiti daca o astfel de femeie capabila face parte din anturajul nostru.

Ele sunt femeile care ne inspira, care reusesc sa se impuna si sa demonstreze ca sunt in stare de tot ceea ce isi propun.

Au un magnetism incredibil ce vrajeste. Stiu sa se faca auzite si sa cucereasca lumea in moduri inteligente. Sunt femeile alfa ale Horoscopului, de care lumea are nevoie pentru evolutie si transformare. In aceste femei regsim arhetipurile unor zeite sau ale eroinelor din toate culturile lumii si iata de ce, ar trebui sa ne consideram fericiti daca o astfel de femeie capabila face parte din anturajul nostru.

Leu

Femeia leu este increzatoare in fortele proprii si este un lider innascut.

Prin abilitatile sale extraordinare de condurece reuseste intotdeauna sa isi impuna punctul de vedere si sa se faca remarcata in cercul profesional.

Cariera ei cunoaste o ascensiune deosebita si niciun obstacol nu o poate impiedica sa isi atinga obiectivele. In acelasi timp este si o familista convinsa si o mama devotata si iubitoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Atat din punct de vedere profesional cat si personal, femeia leu este intotdeauna o invingatoare si o prezenta impunatoare.

foto: femeie de afaceri, shutterstock

Chiar daca este puternica, sufletul ei este foarte mare si isi ascunde sensibilitatea sub o masca foarte bine definita.

Citeste mai departe Horoscop special: Cele mai puternice 3 femei ale zodiacului.>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri