17 Februarie 2015 publicat în Horoscop 564 share-uri

Iata un top 3 al zodiilor cu cel mai mare IQ financiar, zodiile care stiu sa-si administreze in mod inteligent finantele

Care sunt acele zodii care, in ciuda castigurilor, stiu cum sa nu iasa niciodata in pierdere, si sa faca banii sa lucreze in avantajul lor? Care sunt acele zodii care stiu cum sa isi gestioneze banii (chiar daca sunt putini) astfel incat sa atinga echilibrul financiar si sa duca o viata lipsita de griji? Iata un top 3 al zodiilor cu cel mai mare IQ financiar, zodiile care stiu sa-si administreze in mod inteligent finantele:

Capricorn

Foto: Monede, bogatie via Shutterstock

Capricornul se numara cu siguranta printre acele zodii cu un IQ financiar mare, stiind foarte bine cum sa se foloseasca de bani in avantajul sau, dar si cum sa-i pastreze si sa-i inmulteasca. Capricornul stie cum sa economiseasca banii in mod inteligent, dar si cum sa-i cheluiasca astfel incat sa nu se afle niciodata pe minus. Ii place sa cheltuiasa si iubeste sa aiba un stil de viata ridicat, insa nu se intinde mai mult decat il tine plapuma posibilitatilor financiare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Odata ce incep sa aiba o sursa sigura de venit, Capricornii incep sa puna deoparte pentru a avea si pentru zile negre sau situatii de urgenta. Sunt buni manageri cu propriile resurse si isi planifica din timp viitorul financiar, stabilindu-si fonduri de pensionare inca din tinerete. Desi le place sa isi asume anumite riscuri si sa nu se plafoneze financiar, se gandesc de doua ori inainte de a face un pas riscant. Capricornii iubesc luxul si lucrurile frumoase si isi doresc sa se bucure de tot confortul material. Sunt muncitori, perseverenti si au un simt al responsabilitatii si al masurii bine inradacinat in educatia lor financiara.

Leu

Atunci cand vine vorba de a obtine castiguri si de a face bani si din piatra seaca, Leul se afla la loc de frunte in horoscop. Nu doar ca are simtul afacerilor in sange, dar este si posesorul unei excelente intuitii in materie de investitii care se pot dovedi fructuoase pe termen lung. Leul este rege si de neegalat atunci cand vine vorba de a stabili bugete, de a cheltui si de a economisi, dar si de a face cele mai avantajoase afaceri.


Foto homepage: aur, bani @Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri