Schimbarile astrale sunt din ce in ce mai interesante, insa numai trei dintre zodii vor simti asta pe pielea lor

Rac

Noul an aduce schimbari majore in viata nativelor din zodia rac in special in ceea ce priveste cariera. Chiar daca sunteti multumite cu ceea ce aveti acum, in 2015 se produce o mare schimbare. Va doriti altceva, incercati sa cochetati si cu alte domenii pana cand va hotarati sa va schimbati total domeniul de activitate.

Chiar daca nu sunteti neaparat adeptele acestor mari schimbari si va este un pic teama de nou, in noul an ceva se intampla la nivel astral si aveti mai mult curaj ca oricand sa incercati ceva nou, ceva ce va doreati de mult sa faceti.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Cel mai bine este ca decizia pe care o luati se pare ca functioneaza mai bine decat va asteptati si va aduce succese atat de plan personal cat si bineinteles, profesional.

Balanta

In anul 2015 se produce o revolutie in ceea ce priveste viata sociala a nativelor zodiei balanta si relatiile pe care acestea si le fac pe parcursul anului. Se pare ca sunt mai deschise la parteneriate de tot felul, parteneriate atent studiate care le vor aduce numeroase benefici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Balantele sunt personalitati ce nu pot trai singure asa ca isi vor dezvolta relatii de prietenie, de colegialitate, relatii sentimentale si nu in ultimul rand profesionale. In acelasi timp balantele sunt mai deschise sa experimenteze si sa incerce lucruri noi, sa comunice si sa se distreze mai mult ca pana acum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri