17 Decembrie 2014 publicat în Horoscop 428 share-uri

Horoscopul magic al iernii iti dezvaluie secrete interesante despre zodia ta.

Berbec - Ameratasu

Ameratasu este zeita soarelui in cultura japoneza, zeita ce se inchisese intr-o pestera rece, departe de ochii celorlalte zeitati. La rugamintea celorlalti, a iesit dupa mii de ani din pestera si a readus soarele pe cer.

Asemeni zeitei Ameratasu, personalitatea ta este una calda ce aduce bucurie si veselie celor din jur. Reusesti adesea sa starnesti buna dispozitie in jurul tau, iar ceilalti te apreciaza si te admira pentru asta. Iarna este anotimpul care te face sa te simti in largul tau.


Taur - Cailleach Bheur

In Scotia este cunoscuta si sub numele de Beira, zeita iernii care se lupta cu zilele friguroase si intunecate. Reuseste de fiecare data sa iasa invingatoare si sa readuca linistea pe cer si pacea in univers.

Pentru ca iti plac zilele insorite de iarna, in acele momente radiezi de fericire si iti place sa te bucuri de clipele petrecute alaturi de cei dragi. Lupti intotdeauna pentru ceea ce este al tau si niciodata nu te dai batuta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni - Frau Holle

In culdura scandinava, Frau Holle este zeita zapezii si a plantelor verzi ce rezista pe timp de iarna. Ea ne bucura de fiecare data cand ne trimite prima ninsoare, dar ne si supara cand intrece masura.

Asemeni zeitei Frau Holle, personalitatea ta este una foarte complexa. Iti place ca in fiecare an de sarbatori sa aduci bucurie in sufletul celor dragi prin gesturile tale speciale si prin cadourile deosebite pe care le alegi de fiecare data cu grija.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Femeie frumoasa, iarna via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri