12 Decembrie 2014 publicat în Horoscop 291 share-uri

Stiai ca personalitatea ta se poate detecta si in functie de zodia in care te-ai nascut? Hai sa descoperim impreuna cateva dintre aceste secrete incantatoare ale astrologei.

Personalitatea fiecaruia dintre noi este definita in mare parte si de catre semnul zodiacal ce ne reprezinta. Fie ca suntem tipul impulsiv, anxios, introvertit sau extravertit, in spatele acestor denumiri sunt multe caracteristici care definecs un anumit tip de personalitate.

Personalitatea in functie de zodie:

Berbec - Tipul impulsiv

Asa cum era de asteptat, berbecii sunt reprezentati de catre tipul personalitati impulsive, o personalitate foarte agitata. Nu te poti tine departe de tentatii si nu poti spune niciodata NU, pentru ca iti place mereu sa incerci lucruri noi.

Sunt foarte rare momentele in care iti poti controla iesirile si reactiile pentru ca te bazezi foarte mult pe instinct si nu te gandesti inainte sa actionezi. De cele mai multe ori deciziile pe care le iei astfel sunt bune, dar ar trebui ca din cand in cand sa te gandetsi ai bine si sa iti mai temperezi impulsivitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare

Taur - Tipul hipertimic

Taurii sunt de obicei persoane cu picioarele pe pamant si uneori usor pretentioase, insa personalitatea lor hipertimica ii caracterizeaza ca fiind firi energice cu un optimism foarte ridicat, ceea ce ii ajuta sa treaca mai usor peste orice situatie.

Afectivitatea este una dintre cele mai puternice caracterisitici ale acestui tip de personalitate, taurii fiind unii dintre cei mai familisti nativi ai zodiacului si cei mai atasati de catre cei din jur, de catre prieteni si familie.


Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Astrologie, zodii via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri