2015 se anunta a fi o infuzie de dragoste in vietile tuturor, dar 3 zodii experimenteaza iubirea in moduri cu adevarat speciale in noul an!

1. Capricorn – Horoscopul iubirii 2015

Foto: Shutterstock.com; Capricorn, Horoscop, Zodiac

Anul 2015 va fi un an minunat in materie de iubire pentru persoanele nascute in Zodia Capricorn. Capricornii au parte de intamplari surprinzatoare, de parca universul ar picta momente de iubire perfecte, special pentru voi.

Daca sunteti de mai multa vreme intr-o relatie, veti simti indragostirea din nou, flacara pasiunii se reaprinde ca prin minune si reusiti sa va bucurati cu mai multa deschidere si maturitate de persoana draga. Daca sunteti singuri, veti avea parte de momente frumoase alaturi de persoane speciale, care va vor face sa va simtiti vii si autentici. Exista si sperante de casatorie si uniuni pentru voi, nativii din Zodia Capricorn. Este un an cand acest aspect al vietii pare sa isi gaseasca in sfarsit, expresia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Relatiile cu cei dragi – prieteni si familie- vor fi de asemenea de bun augur. Veti incerca sa petrecti cat mai mult timp de calitate alaturi de oamenii importanti, bucurandu-va cu nesat, de fiecare clipa!

Citeste si:

Horoscopul Tarotului pentru 2015

Horoscop 2015: Previziuni astrologice pentru fiecare zodie in parte

Horoscop: Cea mai buna luna pentru zodia ta in 2015

Foto homepage: Shutterstock.com; horoscop, zodiac, iubire


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri