3 cupluri evolueaza intr-un mod absolut spectaculos in urmatoarea perioada de timp, pregatind fie calea catre altar, fie croindu-si planuri de viitor si de familie.

3 cupluri evolueaza intr-un mod absolut spectaculos in urmatoarea perioada de timp, pregatind fie calea catre altar, fie croindu-si planuri de viitor si de familie.

Berbec + Gemeni

Chiar daca nimeni nu ar fi dat prea multe sanse acestui cuplu, mai ales daca s-a format intr-o perioada apropiata ca timp, iata ca astrele vin sa ne spuna cu totul altceva. Acest cuplu cunoaste o evolutie uimitoare mai ales pe plan sentimental. Foarte posibil ca in multe cazuri ale acestor nativi, aceasta relatie sa fi debutat cu sentimente caldute care insa, intr-un interval scurt de timp, se vor transforma in sentimente puternice, intense, cu toate sansele de a fi pe termen lung. In multe cazuri, se trece firesc si cu o usurinta innascuta de la sentimente de prietenie si afectiune la entuziasmul de a-l descoperi pe celalalt, la bucuria de a-l revedea, la fericirea de a-i fi aproape.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto: Dragoste toamna, Shutterstock

La fel de posibil este si faptul ca cei doi sa fi fost putin tematori in privinta viitorului relatiei lor. Ambii au venit in aceasta relatie cu rani si suferinte anterioare, incercand sa se refaca din relatii dureroase si sa cunoasca dragoste adevarata. Sunteti insa fericiti si indragostiti unul de celalalt. Este o relatie pozitiva care va face sa dati tot ce aveti mai bun din boi, in care doriti sa investiti toate sentimentele voastre frumoase. Va doriti mult sa faceti aceasta relatie sa mearga, iar instinctele nu va insala. Este o relatie sanatoasa, constructiva, pozitiva, care va implineste si va face sa fiti fericiti. Nu ar trebui sa mai mire pe nimeni daca in perioada urmatoare de timp cei doi vor anunta ca si-au gasit sufletul pereche si ca intentioneaza sa fie impreuna pentru totdeauna.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion + Varsator

Iata unul din cuplurile care se bucura de protectia astrelor in perioada urmatoare de timp. Le merge excelent in ceea ce priveste dragoste. Nu doar ca au parte de armonie, pace si intelegere in doi, insa planuiesc sa mearga cat mai curand in fata altarului (daca nu au facut-o deja) sau sa isi mareasca familia. In viata acestui cuplu incepe o noua etapa, o etapa a schimbarilor, a descoperirii, a reinventarii si a evolutiei. Chiar daca exista multe lucruri de rezolvat in doi, atitudinea este totul.

Foto homepage: Dragoste, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri