Descopera in acest horoscop ce tip de energie iti aduce fiecare din zilele acestei saptamani, cum o poti gestiona si spre ce lucruri, situatii si sentimente predispune!

Descopera in acest horoscop ce tip de energie iti aduce fiecare din zilele acestei saptamani, cum o poti gestiona si spre ce lucruri, situatii si sentimente predispune. Fa tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti valorifica ziua tinand cont de previziunile noastre!

Horoscopul energetic al saptamanii

LUNI (14 iulie) – Este o zi care aduce energie pozitiva, prielnica proiectelor si initiativelor bazate pe creativitate. Munca pare mai usoara astazi si se obtin rezultate bune cu eforturi mai mici. Se recomanda atentie felului in care gestionati relatiile cu cei din jur. Impulsivitatea si nervozitatea in interactiunile interumane nu sunt deloc recomandate. Respirati adanc si asteptati ca celalalt sa isi exprime punctul de vedere. Va va scuti de anumite neplaceri si divergente.

MARTI (15 iulie) – Trei ceasuri bune in aceasta zi de marti: 11, 13 si 20 indiferent ca ai de facut sau nu un drum in aceasta zi. Primesti sfaturi pretioase intr-o anumita chestiune care te preocupa in ultima perioada ceea ce iti aduce optimism si speranta. In plus, ai parte de un sfarsit al zilei memorabil in compania unor persoane dragi. Partenerul de viata iti pregateste si el o surpriza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

MIERCURI (16 iulie) – Viata se intampla pentru tine astazi la un nivel inalt. Emotiile tale sunt puternice, dorintele pe masura, la fel ca si nevoia de a primi si a oferi dragoste. Blocajele energetice in dragoste astazi se risipesc. Aceasta zi de miercuri este perfecta pentru dragoste, pentru a cunoaste o persoana noua sau pentru a va consolida relatia de dragoste.

JOI (17 iulie) – Primesti o veste buna care te face sa plutesti pe norisori de fericire, dar si sa fii constructiva si optimista fata de anumite proiecte personale in care esti implicata. Totodata, aceasta zi de joi este o zi a generozitatii. Tot ce oferi astazi la nivel emotional si afectiv iti va fi returnat inzecit. Are si o incarcatura energetica agitata asa ca ai grija cum iti gestionezi energia pentru ca la sfarsitul zilei sa nu ramai fara.

VINERI (18 iulie) - Chiar daca cineva te supara sau ai ceva pe suflet, nu ar fi cel mai bine daca ai face pace cu tine si cu gandurile tale? Cuvantul cheie al acestei zile de vineri este armonia. Iar daca nu o ai, trebuie sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a o atinge. Rezerva-ti putin timp pentru meditatie si pentru a te reculege. Atunci cand esti in echilibru cu tine, totul in jurul tau arata altfel.

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

SAMBATA (19 iulie) – Astazi este ziua in care, vrand nevrand, trebuie sa faci fata facturilor, cheltuielilor si unor chestiuni financiare neprevazute. Nu irosi insa energia numarand banii sau plangandu-te de insuficienta lor. Vibratia zilei de astazi indeamna mai ales la bogatie spirituala si la imbogatirea care vine din interior. Provocarea zilei este sa inveti sa te bucuri de fiecare zi fara a-ti fie frica de ziua de maine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri