26 Iunie 2014 publicat în Horoscop 70 share-uri

Inteligenta emotionala este abilitatea de a exprima si de a controla propriile emotii, in acelasi timp abilitatea de a intelege si de a raspunde la emotiile celorlalti. Este o trasatura de personalitate inestimabila pe care din ce in ce mai mult, societatea de astazi o valorifica. In mod traditional, aceasta abilitate este mai degraba asociata feminitatii. Dar nu ar trebui sa fie asa!

Barbatii cu inteligenta emotionala dezvoltata sunt rari, pentru ca societatea nu ii lasa sa isi exerseze aceste capacitate, cerandu-le sa fie mai degraba puternici in orice situatie si mai putin emotivi. Totusi, care sunt din punct de vedere astrologic, cei mai empatici barbati?

3. Barbatul FECIOARA

Foto: Shutterstock.com; barbat

Si barbatii Fecioara sunt cunoscuti pentru gradul lor ridicat de empatie. In mare masura, mesajele culturale despre masculinitate, asupra acestor barbati nu au fost suficient de puternice incat sa le stirbeasca din sensibilitatea valoroasa si inteligenta complexa care ii ajuta s ainterpreteze lumea si relatiile cu cei din jur. Gratie stelelor!

Un barbat Fecioara este un intelectual, este o persoana foarte dulce, sensibila si cu un simt al umorului rafinat. Barbatii Fecioara au asteptari foarte mari de la femeile din viata lor amoroasa, dar in momentul in care au gasit-o pe Aceea, in mod cert isi vor arata devotiunea si dragostea, in nenumarate moduri si ii vor oferi tot suportul de care ea are nevoie, inclusiv pe cel emotional. Ca si celelalte semne de pamant, Taur si Capricorn, Fecioarele sunt cunoscute pentru nevoia lor de stabilitate, astfel, barbatii Fecioara cauta stabilitatea in toate aspectele vietii lor – familie, profesi si... dragoste. Ei cauta perfectiunea in tot ceea ce fac si au standarde inalte, de aceea, cand vine vorba de iubire, barbatul Fecioara isi va lua tot timpul necesar si va astepta momentul oportun sau cand va intalni persoana potrivita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Odata ce va intra intr-o relatie, barbatul Fecioara va oferi toata atentia si devotiunea sa. El va da dovada de intelegere si iubire sincera fata de partenera sa, ceea ce creeaza cadrul perfect pentru o relatie stabila.
Un barbat Fecioara si o femeie Rac pot forma un cuplu ideal - ambii sunt caracterizati de o anume delicatete, ambii au nevoie de stabilitate si sunt orientati catre atingerea unor teluri. Ambele semne au nevoie de stabilitate in familie si de sprijin reciproc. Un barbat Fecioara poate sa isi gaseasca de asemenea, partenere ideale in zodia Pestilor sau a Scorpionului.

Foto homepage: Shutterstock.com; cuplu, barbat, femeie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri