2 Iunie 2014 publicat în Horoscop 78 share-uri

Zodiacul American este o latura a horoscopului inca neexploatata suficient asa ca ne poate furniza informatii pretioase.

Despre horoscopul european si despre cel chinezesc am tot vorbit pana acum, dar nimeni nu a scos o vorba despre horoscopul American. Este vorba despre americanii nativi care au realizat un horoscop cu corespondente in regnul animal.


Sa vedem despre ce este vorba:

Vidra: 20 ianuarie - 18 februarie

Vidrele sunt personalitati intuitive cu o imaginatie foarte bine dezvoltata astfel incat pot anticipa foaret multe lucruri. Din aceste motive, cei din jur le pot considera uneori excentrice.

Lup: 19 februarie - 20 martie

Lupii sunt firi pasionale si pentru ei dragostea este mai presus de orice. Sunt foarte afectuosi.dar in acelasi timp sunt adesea firi singuratice si independente.

Soim: 21 martie - 19 aprilie

In situatiile limita soimii reusesc sa vada imaginea de ansamblu si sa iasa invingatori trecand peste orice obstacol. In momentul in care soimul ia o decizie nimic nu il mai opreste sa treaca la actiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Castor: 20 aprilie - 20 mai

Castorii tind sa cada prada lucrului excesiv si sa devina dependent de munca atunci cand situatia o cere. Reusesc sa rezolve orice sarcina le este data si sa lucreze strategic astfel incat rezultatele sa fie pe masura efortului depus.

Citeste horoscopul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: femeie, aripi via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri