25 Noiembrie 2011 publicat în Frumusete 8 share-uri

Actrita Olga Kurylenko dezvaluie cateva dintre secretele ei de 'beauty on the go':

Ai avut filmari tot anul si cu toate acestea, arati mereu ca si cum ai fi avut mult timp la dispozitie pentru tine insati. Care este secretul tau?

Avantajul meu este ca lucrez mereu alaturi de profesionisti din zona de fashion & beauty – si am invatat de la fiecare cate ceva.

Poti sa ne spui, de exemplu, cum iti alegi tinuta cand esti deja in intarziere?

Atunci cand ma grabesc, aleg haine in care stiu ca ma simt bine. Adaug un accesoriu sic care sa “lege” totul si… sunt gata!

Suna destul de simplu.

Este (zambeste).

Chiar si atunci cand e vorba despre machiaj?

De obicei aleg un machiaj natural – baza e cea mai importanta – tot ce trebuie sa faci este sa uniformizezi tenul sis a accentuezi ochii cu un strat de mascara.

Cu siguranta insa, e nevoie de mai mult timp pentru a avea un par frumos ca al tau.

Surprinzator, nu (rade). Poti sa ai un par superb in doar 3 minute (zambeste). Atat dureaza sa aplic tratamentul meu preferat: serumul Color Therapy 3 Minutes Miracle. Stilistii Pantene mi-au explicat ca e o formula conceputa special pentru parul vopsit. Poti sa verifici: parul meu arata la fel de sanatos* ca inainte de vopsire. Si totul atat de rapid… ca sa fim mereu frumoase in no time.

Iti multumesc si sunt sigura ca multe dintre cititoarele noastre vor aplica, de acum incolo, trucurile tale pentru frumusete in doar cateva minute.

*par cu aspect neted si stralucitor, dupa utilizarea colectiei Color Therapy.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri