8 Noiembrie 2011 publicat în Frumusete 17 share-uri

Epilarea definitiva se realizeaza prin diferite metode, mai mult sau mai putin eficiente, in functie de ten, de indemanarea si cunostintele celui care o executa sau, pur si simplu, in functie de performantele aparatului si a tehnologiei pe baza careia lucreaza.

Epilarea definitive devine din ce in ce mai mult un trend in randul femeilor. Imaginea frumusetii din zilele noastre impune o piele frumoasa si catifelata, de aceea, epilarea definitiva pare sa fie cea mai buna solutie pentru indeplinirea acestui deziderat. Ce presupune insa epilarea definitiva? Care sunt avantajele si dezavantajele acestei tehinici? Exista riscuri?

Acestor nedumeriri raspund Alina Mihaescu, manager al Clinicii de infrumusetare SlimArt si Teresa Salajan, medic dermatolog SlimArt.

Ce presupune epilarea definitiva?

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre epilarea definitiva in detrimentul epilarii cu ceara traditionala sau de unica folosinta. De ce? Pentru ca epilarea definitiva te scuteste de nenumaratele vizite la salonul de cosmetica, de ore de chin si disconfort cauzate de smulgerea firelor de par si cel mai important, de traumatizarea constanta a pielii prin smulgere sau taiere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Epilarea definitiva se realizeaza prin diferite metode, mai mult sau mai putin eficiente, in functie de ten, de indemanarea si cunostintele celui care o executa sau, pur si simplu, in functie de performantele aparatului si a tehnologiei pe baza careia lucreaza.

Tipuri de epilare definitiva

Epilare definitiva cu laser Cutera

Laserul Cutera CoolGlide a fost proiectat pentru a fi cel mai remarcabil sistem laser pentru indepartarea parului, eficient in cazul tuturor tipurilor de piele, de la cea mai deschisa la culoare pana la cea mai inchisa, fiind indicat pentru toate zonele corpului. SlimArt este prima clinica de infrumusetare care a adus Laserul Cutera in Romania. Designul unic, lungimea mare a undei de penetrare si sistemul inovator de racire, permit obtinerea de rezultate eficiente, sigure si permanente in indepartarea parului rebel si nedorit. Utilizand echipamentul Cutera CoolGlide pielea nu va suferi leziuni, in urma aplicarii laserului. Suprafata tratata si porii vor nu vor avea de suferit, in timp ce foliculul pilos va fi neutralizat complet.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri