Mastile pentru ingrijirea parului sunt cu adevarat spectaculoase daca sunt folosite periodic si adaptate tipului de par.

Mastile pentru ingrijirea parului sunt cu adevarat spectaculoase daca sunt folosite periodic si adaptate tipului de par. Sunt usor de preparat si mult mai sigure decat cele din comert. In plus, poti sa-ti folosesti imaginatia si sa adaugi acele ingredinte care-ti
plac si iti hranesc parul.
Masti pentru parul uscat

Se amesteca doua galbenusuri de ou cu o lingura de ulei de masline(atat cat este necesar pentru a nu ingrasa parul) si o lingura de iaurt. Pasta rezultata se tine pe par timp de 30 de minute.
O alta solutie pentru ingrijirea periodica a parului uscat este masca din doua galbenusuri cu o lingura de ulei de porumb si cu o lingura de rom. Masca de par se lasa sa actioneze 30 de minute, apoi parul se clateste.
Daca iti aplace gustul fructului de avocado poti sa-l folosesti si pentru parul uscat.Se amesteca o jumatate de avocado copt, o jumatate de banana, un galbenus de ou si o lingura de ulei de masline. Masca se tine pe par 1 ora. Apoi parul se va spala cu un sampon pentru par normal.
Pentru mai mult volum
Pentru parul subtire si lipsit de volum se prepara o data pe saptamana o masca din argila verde, ulei de masline(5 picaturi) si ulei de cimbru(5 picaturi). Se aplica pe toata lungimea firului de par, se lasa sa actioneze 20 de minute dupa care parul se clateste. La final se spala cu apa in care s-au fiert diverse plante medicinale (musetel,
tei, urzica).
Pentru toate tipurile de par
Se amesteca o banana zdrobita, 1/2 lingura suc de lamaie, o lingura ulei de floarea-soarelui. Pasta obtinuta se tine pe par jumatate de ora dupa care parul se spala cu sampon.
Remediul naturist pentru parul gras
Daca parul gras iti da batai de cap ii vi de hac cu masca din lamiae, galbenus de ou si brusture. Lamaia si brusturele absorb sebumul acumulat pe pielea capului. Ai nevoie doar de 100 ml suc de la o lamaie, un galbenus de ou si ulei de radacina de brusture.

Un articol de Madalina Stama
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri