Multe persoane in ziua de azi sufera de diverse afectiuni de ordin dermatologic si cauta tot felul de solutii uitand cel mai important lucru si anume acela ca intotdeauna o alimentatie necorespunzatoare aduce dupa sine diverse afectiuni ale pielii.
Multe persoane in ziua de azi sufera de diverse afectiuni de ordin dermatologic si cauta tot felul de solutii uitand cel mai important lucru si anume acela ca intotdeauna o alimentatie necorespunzatoare aduce dupa sine diverse afectiuni ale pielii, acneea fiind cea mai intalnita afectiune in acest sens. Dulciurile, bauturile acidulate (cola, pepsi etc.) mancarurile puternic condimentate, carnea grasa sunt nocive pentru sanatatea tenului.
S-a demonstrat ca zaharul din dulciuri si bauturile carbogazoase provoaca acnee sau inrautateste starea in cazul in care afectiunea era de mult prezenta. Consumul de dulciuri ne face mai agitati, iar bauturile carbogazoase ne provoaca transpiratie in exces si afecteaza digestia. Nu mai este un mit, suntem ceea ce mancam, mancam sanatos suntem sanatosi, insa daca ne lasam prada tentatiei consumand multe dulciuri, mancare tip fast-food, multe grasimi, bauturi acidulate nu numai ca nu oferim organismului elementele necesare, dar ne otravim cu tot felul de chimicale iar efectul se vede si pe ten.
Solutia nu se regaseste in diversele produse promovate intens prin reclame frumos cosmetizate. Pentru ca in ziua de azi un look ca la carte iti aduce mult succes nu poti deveni indiferenta cand tenul tau sufera. Un dermatolog este cheia tuturor acestor probleme. De asemenea, conteaza foarte mult stilul de viata. Trebuie sa inlaturam din meniu acele elemente nocive si sa consumam fructe si legume, trebuie sa inlocuim bauturile acidulate cu apa plata si sucuri naturale. Un ten frumos indica un organism sanatos astfel incat atunci cand tenul nostru sufera acesta trage un semnal de alarma ca ceva se intampla in organism.
In plus, un ten frumos este un ten hidratat, motiv pentru care este esentiala hidratarea zilnica prin consumul a doi litri de apa. Tot fructele si legumele sunt cele mai bune remedii naturiste, in diverse masti, pentru astfel de probleme ale tenului, fructele si legumele contin foarte multe vitamine si apa, concomitent hidratand si hranind pielea.

Un articol de Madalina Stama
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri