Am inceput sa ne indepartam tot mai mult de natura, desi ea este un adevarat izvor de frumusete, de vitalitate, de energie, de viata. Iata cateva sfaturi simple si la indemana pentru a iti pastra si pune in evidenta frumusetea.
Am inceput sa ne indepartam tot mai mult de natura, desi ea este un adevarat izvor de frumusete, de vitalitate, de energie, de viata. Iata cateva sfaturi simple si la indemana pentru a iti pastra si pune in evidenta frumusetea.

Daca ai inceput sa citesti acest articol inseamna ca esti cu adevarat interesata de aspectul tau fizic. Pana la urma ce femeie nu vrea sa fie frumoasa si atragatoare in orice moment al zilei?

Sunt nenumarate sfaturi ce se dau privind modul in care poti fi mai frumoasa. Astazi iti oferim si noi cateva.

Ploaia

Profita cat poti de mult de ploaie. Daca nu este o ploaie foarte rece, apa de ploaie va face foarte bine tenului tau. Protejaza-ti restul corpului de ploaie insa nu si fata. Bineinteles ca acest sfat nu este valabil in cazul in care te-ai machiat in ziua respectiva.

Coaja de lamaie

Tocmai ai pregatit o prajitura sau ai facut o limonada si ai avut nevoie de zeama de lamaie. Nu arunca coaja! Cu aceasta iti poti curata excelent mainile, oferindu-le o finete aparte.

Zeama de lamaie este nemaipomenita daca in aceasta inmoi un tifon si iti cureti si tenul.

Baia de levantica

Ai ajuns acasa. O zi extrem de obositoare a trecut pe langa tine. Chiar simti nevoia sa te relaxezi si nu stii cum. Solutia este foarte simpla: o baie de levantica.

De ce ai nevoie? De 200 de grame de levantica intr-un saculet din tifon si de chef de relaxat. Umple cada si pune saculetul in ea. Un mic secret: daca pui cateva cuburi de gheata intr-un prosop, il impaturesti si il pui sub ceafa te vei simti mult mai bine. Oboseala o sa dispara si baia te va relaxa cu adevarat.

Iritatia tenului

Daca ai tenul inrosit poti obtine rezultate bune cu ajutorul patrunjelului verde. Astfel, pune o legatura de patrunjel in 500 ml de apa si lasa-l timp de 24 de ore sa se macereze. Strecoara si foloseste rezultatul final sub forma de comprese.

Fara pistrui

Desi nu mai apar pistruii in aceasta perioada este bine de tinut minte ca acestia pot fi "controlati" daca te speli cu infuzie de flori de soc (se lasa sa se usuce pe fata).

Punctele negre
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri