In seara dintre ani trebuie sa iesi in evidenta, indiferent daca ati ales sa mergeti la o petrecere sau pur si simplu sa cinati impreuna, dedicandu-va seara. Astfel ca fiecare detaliu pentru frumusete nu trebuie neglijat.

Ca femeie, trebuie intotdeauna sa stralucesti, sa emani frumusete, mister, gratie si senzualitate. Mai ales ca partenerul tau este langa tine si isi doreste langa el o femeie frumoasa, atragatoare si puternica.

In seara dintre ani trebuie sa iesi in evidenta, indiferent daca ati ales sa mergeti la o petrecere sau pur si simplu sa cinati impreuna si sa va dedicati seara doar voua. Astfel ca fiecare detaliu pentru frumusete nu trebuie neglijat. Desi uneori avem tendinta sa credem ca o rochie sexy, un machiaj bun si o coafura reusita fac totul, in esenta acestea nu sunt deajuns. Pielea fina, culoaea, manichiura atent ingrijita, precum si privirile, gesturile, limbajul trupului pot face uneori mai mult decat o rochie sexy care nu se stie a fi purtata. Atitudinea este intotdeauna cea mai puternica arma a cuceririi, subjugarii, ea promite, ameteste, starneste si porunceste.

Astfel ca atunci cand ne pregatim sa fim frumoase trebuie sa urmam fara exceptie cativa pasi pentru a fi sigure de reusita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Ingrijirea pielii

Nimic nu este mai atragator pentru un barbat decat sa simta o piele fina, catifelata si care emana un parfum discret. Pentru a obtine aceste efect trebuie inainte de toate sa folositi o metoda delicata de epilare, cea mai indicata fiind prin folosirea aparatului epilator. Ceara este mai nociva, arde si usuca pielea, sprge vasele de sange subcutanate si predispune la iritatii prin dilatarea porilor pielii. Apoi bucurati-va de bai cu uleiuri aromaterapie si folositi lotiuni de ingririre hidratante pentru intreaga suprafata a corpului. O data pe saptamana, folositi un scrub de corp care sa va exfolieze fin pielea, lasand-o catifelata si cu un aspect tanar. Daca aveti posibilitatea, mergeti la o sedinta de masaj, macar inainte de noaptea cea mare, va relaxeaza si va destinde.

Mainile si picioarele

De multe ori persoanele sunt "judecate" dupa aspectul mainilor, dupa delicatetea atingerilor, finetea pielii si manichiura ingrijita (sau nu). Epilati delicat mainile, chiar si la nivelul degetelor si folositi creme hidratante, manichiura trebuie atent ingrijita, ideal este sa gasiti culorile care va fac intreaga mana frumoasa, ci nu neaparat unghia in sine, caci orice truc de infrumusetare trebuie sa aiba ca rezultat final punearea in evidenta a femeii, ci nu a... trucului. Culoarea trebuie aleasa in functie de nuanta pielii, unele culori fiind total nepotrivite. Deasemenea forma manichiurii se alege in functie de aspectul degetelor si tipul de unghie.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri