Daniela Nane are frumusetea marilor actrite ale lumii, dar si politetea si generozitatea sufletelor speciale, care au schimbat, prin gesturile lor, mersul omenirii prin univers.

Frumusete pentru totdeauna

Mi-am promis ca voi fi frumoasa pentru totdeauna intr-o dimineata razvratita a copilariei mele. Evadasem dintre caietele cu teme si ma refugiasem sub acoperisul casei, in podul racoros, burdusit de sipete cu minuni. Si-mi amintesc si-acum uimirea, emotia, tulburarea care mi-au insotit descoperirea ca... oamenii se schimba. De sub capacul unei cutii de lemn negru ma priveau, splendide sI zambitoare, fetele bunicelor si ale stramatusilor mele, ale celor care-si petrecusera tineretea leganand in brate, o data cu sperantele lor de dragoste vesnica, pruncii fericiti care fusesera parintii mei.

Am dat dintr-o data, fara sa fiu pregatita, peste frumusetea lor profunda, ametitoare, peste tineretea lor navalnica, peste indragostirile lor asezate in priviri indreptate spre barbatii tineri care le daruisera dragoste si rost. Si m-am intristat ca eu nu i-am vazut niciodata asa. Pentru ca, intre timp, isi risipisera frumusetea prin ani, prin varste si, mai mult ca sigur, prin dezamagiri.Imi voi apara mereu visele – mi-am promis solemn, stiindca astfel imi voi apara si prospetimea obrazului, sI stralucirea privirii.

Nu-mi voi lasa niciodata dragostea sa lancezeasca - am fagaduit cu tot curajul sufletului meu curat, stiind ca astfel nu voi lasa trecerea vremii sa ma oropseasca. Si am scris atunci, intr-o dimineata furata, cea mai insemnata pagina din istoria personala a frumusetii mele. Si a frumusetii lumii. In dimineata in care aminteles ca avem dreptul la frumusete la fiecare pas, la fiecare an, la fiecare varsta. Trebuie doar sa avem curajul sa luptam pentru ea si, cu ajutorul iubirii si al miracolelor asezate in borcanele de argint, sainvatam sa o pastram pentru totdeauna.

Alice Nastase Buciuta

Descopera femeia puternica din tine!

Daniela Nane: Azi stiu ca nu trebuie sa fiu perfecta ca sa fiu fericita

Daniela Nane are frumusetea marilor actrite ale lumii, dar si politetea si generozitatea sufletelor speciale, care au schimbat, prin gesturile lor, mersul omenirii prin univers.O iubesti pentru zambetul ei deschis si pentru inima sa fara oprelisti. Pentru finetea liniilor chipului sau si pentru delicatetea caracterului ei nobil. Pentru jocul sau minunat de actrita si pentru naturaletea profunda, valoroasa, a gesturilor sale de fiecare zi. O intalnire cu femeia superba, de 38 de ani, iti readuce in suflet bucuria frumusetii si a tineretii fara granite.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri