Nu putem ramane o eternitate tinere si frumoase. Ridurile incep si ele sa apara la un moment dat si tot ce putem face este sa le prevenim sau sa amelioram situatia.
7. Revigorare cu gheata.
Porii se strang mai usor daca plimbi pe fata un cub de gheata.

8. Cacao cu smantana

Aproximativ 100 de grame de cacao se amesteca bine cu o lingurita de ulei de masline. Se adauga smantana pentru a se forma o compozitie asemanatoare unei creme. Se tine pe fata timp de 20 de minute si se clateste din abundenta cu apa rece.

9. Fara diete drastice
Curele de slabire agresive afecteaza si pielea fetei. Slabeste"cu cap" si vei mentine si frumusetea tenului.

10. Peelingul chimic

Aceasta metoda consta in indepartarea unui strat de piele, epiderma se reface si odata cu ea si structura colagenului.

11. Cremele contra ridurilor
Foloseste creme contra ridurilor: o crema protectoare de zi hidratanta si cu factori de protectie solara si una speciala de noapte (de preferat antirid). Retinoidul, vitamina A si C nu ar trebui sa lipseasca din componenta cremelor de fata.

Foloseste creme potrivite tipului tau de ten, in caz contrar cremele fac mai multa rau decat bine.

12. Ereditatea
Daca mama ta sau in general in familie, femeile s-au confruntat cu riduri mult mai devreme decat ar trebui, exista posibilitatea ca si tie sa-ti apara riduri din timp. Tine cont si de aceasta mostenire genetica cand te confrunti cu aparitia ridurilor.

13. Mai putine tigari
Fumatul duce la o reducere a producerii de colagen. Colagenul in general se distruge si se produce altul, insa in cazul in care fumezi acesta regenerare este incetinita.

14. Fructele vin in ajutor
Orice metoda naturala ajuta mai bine decat o crema antirid. Mastile din fructe revigoreaza tenul, ii ofera prospetime si previn ridurile. De exemplu, mastile pe baza de caise, datorita faptului ca sunt bogate in vitamine ca: vitamina A, B, PP si saruri minerale, reusesc sa previna ridurile si sa tonifice pielea. Caisele zdrobite se aplica pe fata si se lasa sa actioneze timp de cateva minute.

Rade un mar si aplica-l pe fata. Dupa ce actioneaza 20 de minute clateste cu apa rece.

Tot impotriva ridurilor vin in ajutorul tau si mastile pe baza de struguri.

Masca pe baza de castraveti hidrateaza pielea si lupta impotriva ridurilor.

15. Botox

Una dintre metodele cele mai rapide de indepartare a ridurilor. Are rolul de a bloca anumite impulsuri nervoase care determina aparitia ridurilor. Prezinta insa si un dezavantaj enorm: este o metoda temporara si efectele se mentin doar cateva luni.

Pana la urma nu poti evita la nesfarsit aparitia ridurilor, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti fara a lupta prin orice mijloace contra acestora.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri