COLECTIA DE BIJUTERII FANTEZIE primavara-vara 2007... vorbeste despre tine
COLECTIA DE BIJUTERII FANTEZIE primavara-vara 2007
...vorbeste despre tine.
din 5 februarie in magazinele Meli Melo - Paris Meli Melo - Paris iti subliniaza vitalitatea, sarmul si buna dispozitie in sezonul primavara-vara 2007. Noua colectie de bijuterii fantezie incanta privirea prin dinamism, rafinament si prospetime. O colectie pentru femeia cu spirit tanar, plina de gratie, care pretuieste schimbarea.
Dungile, carourile si bulinele in combinatii de culori contrastante dau dinamismul colectiei. Detaliile fine, obtinute prin prelucrarea atenta a materialelor, sunt transpunerea rafinamentului si a delicatetei. Fantezia si creativitatea designerilor francezi sunt emanate de designul deosebit si extrem de variat al bijuteriilor din aceasta colectie. Stiluri si influente Dungile si bulinele in culori contrastante subliniaza tineretea spiritului si dinamismul. Ancora este elementul central al bijuteriilor si accesoriilor in stil nautic. Iar natura, cu flori si fructe, este sursa de inspiratie pentru imprimeuri si forme atragatoare.
Culori Albul, combinat cu negru, rosu pasional sau cu seninatatea albastrului cerului va face deliciul zilelor de renastere a naturii. Arsita verii va fi estompata de splendoarea galbenului stralucitor, precum si de albastrul electrizant, verdele padurilor si rozul bobocilor de trandafir. Combinatia sezonului este rosu - alb - negru.
Forme Predominante sunt colierele la baza gatului si colierele lungi, colierele cu bile mari din materiale foarte fine, bratarile fixe si masive, purtate in numar cat mai mare pe o mana.
Vorbeste despre tine prin bijuteriile fantezie din noua colectie Meli Melo - Paris! Intra pe www.melimelo.ro pentru a vedea cele mai noi produse din colectia primavara-vara 2007!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Recomandat pentru tine

Bruce Springsteen semnează scutirea unei eleve care a chiulit pentru a-l vedea în concert

Cântărețul Culiță Sterp a avut un incident cu un leu în Republica Moldova

Ilie Năstase își dorește să devină tată la 77 de ani

Actorul Cole Brings Plenty din serialul „1923” a fost găsit decedat în Kansas

De la partenerii noștri

”Ciudățenia” Vărsătorului este un dar, darul Profetului astral. Semne că ești un Vărsător autentic, o pasăre rară si o zodie captivantă

Astrologie: Sufletele pereche sexuale ale horoscopului

Cele 3 tipuri de Relații Cosmice ale zodiei Taur: suflet pereche, suflet geamăn și datorie karmică

Saturn în Pești - primul eveniment cosmic de mare amploare din 2023: Au loc schimbări majore de energie, decontări karmice, manifestarea unor dorințe în realitate!

Articole recomandate

Frumusete

OLGA BARCARI demontează miturile despre decolorarea părului

2 Aprilie 2024
8 imagini
Frumusete

Frumusețea la orice vârstă: Ce produse de îngrijire trebuie să folosim după 30 de ani

1 Aprilie 2024
6 imagini
Frumusete

Secretul unui aspect impecabil: Trucuri pentru umplerea și stilizarea sprâncenelor fără efort

25 Martie 2024
5 imagini
Frumusete

Rutina de îngrijire după duș: Sfaturi și trucuri pentru a avea o piele mereu catifelată

20 Martie 2024

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri